Şimdi Ara

Bu kasanın ederi ne kadardır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonsterr

hocam vatandan topluyoruz dimi ?

evet bu listeyi yaz götür vatanbilgisayardan parçaları al ordan birleştirilecek mi diye soruyorlar evet diyorsun bir saat veriyorlar o saat gidip alıyorsun kasanı. işletim sistemi
    söylerlerse gerek yok dersin evde yüklersin ona para verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

evet bu listeyi yaz götür vatanbilgisayardan parçaları al ordan birleştirilecek mi diye soruyorlar evet diyorsun bir saat veriyorlar o saat gidip alıyorsun kasanı. işletim sistemi

sağolun hocam çok yardımcı oldunuz vallaha çok teşekkür ederim
  • Merhaba 8350 için ne diyorsunuz 2.5 yıl garanti ve rahat götürür mü ?
  • quote:

quote:

quote:

bana yok mu yav tesekkur murat abi gelene kadar i5 savundum sana 3 Amd ci onunde ama Murat abi nin bitiricilik super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yardımcı olabildiysem LİNKE tıklayarak görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    sanada teşekkür ederim kardeşim ayıp ediyosun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımcı olabildiysem LİNKE tıklayarak görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm

konunuza yazıcaktım ama
    Bu bölümde sadece telefon numarasını onaylamış kişiler mesaj atabilir. Bu yüzden ne mesaj atabilir ne konu açabilirsiniz.

diyo hocam

• quote:

sanada teşekkür ederim kardeşim ayıp ediyosun

Bana amdyi savunanarkadasta biliyo intel i5 3570k nin iyi oldugunu ama inat ediyo :D
    ben tsk ederim bu kadar konustuk fx deseydin kavga cikarirdim :D

• biride çıkıp dememiş ki ilk mesajda ki o şey de ne öyle;

hdd: 1tb 64 bit
  • dr.Frankenstein kullanıcısına yanıt
    hocam kağıtta öyle yazıyodu adam yazmıştı size soruyım dedim bilen olarak kazık yemeyelim
  • Sarge17 kullanıcısına yanıt
    yok ikna oldum
  • quote:

hocam kağıtta öyle yazıyodu adam yazmıştı size soruyım dedim bilen olarak kazık yemeyelim

o işte çalışıp ta onu oraya yazan adamın ...., neyse.. belki çok yorulmuştur o gün, kafası karışmıştır... :) senin, arkadaşın barracuda tavsiyesine, seagate daha iyi değil mi sözün de ayrı bi mevzuu :)) iyi ki girmişim bu konuya iyi güldürdün gece gece.. :)

(yanlış anlama hiç birimiz anamızın karnından bu bilgilere sahip olarak doğmadık bizde, internette, forum da, diğer arkadaş ortamlarında vs öğrendik bunları ama insan hiç mi duymaz hiç mi okumamıştır, görmemiştir... :)))
  • kimse yanlış anlamasın ama aşağıdaki video yu ve alınan fps leri görünce şaşırmıştım ingilizcem pek yok ama
    amd fx 8350 diğer 3 adet intel işlemciyi fps de baya geride bırakmış anlayan varsa şu video yu yorumlasın lütfen

http://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE

edit crysis2 hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 13 Haziran 2013; 4:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğraöz

@moonsterr

ANAKART: GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

CPU: AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM

RAM: GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT

GPU: SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1

HDD: SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM

KASA : CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH

Hafta sonu 1900-2000 TL arasına gelecektir, para artarsa Hyper 212X işlemci soğutucu alınabilir veya işlemci FX 8350 değiştirilebilir.

• oyun pc sine anakarta işlemciye ssd ye kasaya o kadar para vermeye gerek yok ekran kartını en az gtx 670 yap yada 7950 işlemci 3470k gerisi onemli değil zaten kafana göre
  • forumdaş o kasaya o para fazla bir bilgisayarcı olarak söylüyorum araştır daha ucuzunu bulursun.
  • dr.Frankenstein kullanıcısına yanıt
    anlamıyoruz hocam yapcak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

quote:

Orijinalden alıntı: Who's King

Sorun yakışıp yakışmaması değil ki. İki işlemcinin de birbirine göre üstünlükleri ve eksiklikleri var.Bir tarafı övüp bir tarafı yerin dibine sokmamak lazım.

Sonuçta amd işlemciler daha ucuza satılıyor ve performans olarak çok yakınlar.Para sıkıntın yoksa intel alırsın.Elindeki parayı dikkatli kullanman gerekiyorsa amd üzerine yoğunlaşırsın.Bunu 1300tl de ister 2500tl'de de yapabilirsin bu kadar basit.

olay bu kadar zaten paran varsa intel alcan rahata ercen.Ams bu adam az daha ugrasirsa intelin 2000-3000 lik islemcisini gosterip fx bundan iyi diycek :D

sidik yaristirir gibi yaristiriyorsun.?

@bjk__murat
    @Salsi Salvo
    @metin abi 52

yeter mi? 8350 her konuda 3570k dan iyidir

sinirlenceksen senle konusmaya degmez dostum ;) Cocuk musun surda 2 islemci kiyasliyoz sinire bak .Hadi sana iyi forumlar (Sinirlenme)

8 çekirdekli kanki amd her oyunu ultrada açar.yanınada 2 cigolayt ekran kartı oh. 10 sene idare eder.

2000 tl lik sistemde intel kullanılır arkadaş haklı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.