Ama benim kasanın arkasında 12 cm lik fan delikleri yok. Bu sistemdeki 12 cm lik radyatarü de nasıl takabilirim arkasına bir fikri olan varsa benimle paylaşsın (telle bağlamak hariç), çekinmesin . Acaba bu radyatörün arkasında asma yeri var mı? Eğer varsa kasanın dışından arkaya asılabilir diye düşündüm de ben. Gerçi kasaya monte edilmesi çok önemli değil ama yine de kasanın bir parçası gibi dursa iyi olur. Açıkta olursa benim ona takılıp her yerin ıslanması yüksek olasılıklı. Bir de sorayım içimde kalmasın bu modelle beraber soğutucu sıvıyı da gönderiyorlarmı ( Daha iyi bir tabirle kutu içeriğinde neler var)? Sizin de su soğutma sistemi önerileriniz varsa bunları da bekliyorum tabiki çok pahalı olmamak şartıyla.( Bir ara soğutucu bloğu alıp yapmayı tasarladık ama sulu soğutmayı biz yaparsak su kaçırır belki diye vazgeçtik en iyisi yapılmışını almak.)
çift taraflı cırt-cırt (ayakkabılardaki gibi :)) lar çıkıyo yanından. kasanın tavanına yapıştırınca tutabiliyolar dik olarak koyuncada tutarlar sanırım :)
kasanın en üst iki cdrom yerini gözden çıkarırsan radyatörü oraya bi delik açıp koymakta baya güzel oluyo bunuda düşünebilrisin :)
Kasayı delmek pek işime gelmez biraz eskisin ancak o zaman düşünürüm bunları. Kapağın etrafına led bile döşemek istemiyorum yapıştırıcı kullanacağım için. Cevap için teşekkür ettim. Eski forumları da biraz karıştırdım su sızdırma olasılığı var diyorlar biraz( sonra kartı elime almayayım) bu konudaki fikirleriniz nelerdir?
eski forumlardaki fikirlerin üzerine bişi koyulcaanı sanmıyorum ordakileri okuduysan yeterli gelmesi lazım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme