Şimdi Ara

Bu Kasaya Modifiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siz de fikirlerinizi yazın ben bizzat ilgilenceğim kendisiyle fakat fikirlerinize ihtiyacımız var

pc mod/soğutma:
    yardım isteyen varsa pm ile msnlerinizi atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 16 Şubat 2008; 20:01:37 >
  • teşekkür ederim ata326 yardımlarını bekliyorum
  • Bu kasanın aynısı bende de var modladıktan yaptıktan sonra kasanın resimleri koyarmısn buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydın92

Bu kasanın aynısı bende de var modladıktan yaptıktan sonra kasanın resimleri koyarmısn buraya

koyacağız tabii ama biraz işimiz uzun
  • quote:

Bu kasanın aynısı bende de var modladıktan yaptıktan sonra kasanın resimleri koyarmısn buraya

Her işlemi kare kare koyacağız merak etme kardes
  • Tamam
  • mavi olan yerleri parlak kırmızı yap geriye kalan tüm beyaz yerleri ister parlak istersen mat siyah yap yanını kestir plexi koy babalar gibi oolurr..
  • Orjinalden alıntı: mxforce

mavi olan yerleri parlak kırmızı yap geriye kalan tüm beyaz yerleri ister parlak istersen mat siyah yap yanını kestir plexi koy babalar gibi oolurr..
    [/quote
    plexi ve boya yapacağız zaten de kırmızıyla siyahın alakası var ve mavi olan kısım çok küçük bir bölüm ve plastik boyası zor olacak
  • kardeş hiç alakası yok ben plastiğide bildiğimiz sprey boyayla cok kez boyadım ben güzel birşey cıksın diye dedim biraz hayal günü kullan mavi yerlerin kırmızı olduğunu gerisini siyah olduğunu getir gözünün önüne hoş birşey cıktığını görürsün + mavi alanlar okadar ufak ve az değil hava boşluklarıda mavi dikkatini cekerim neyse karar arkadaşın o ne isterse yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxforce

kardeş hiç alakası yok ben plastiğide bildiğimiz sprey boyayla cok kez boyadım ben güzel birşey cıksın diye dedim biraz hayal günü kullan mavi yerlerin kırmızı olduğunu gerisini siyah olduğunu getir gözünün önüne hoş birşey cıktığını görürsün + mavi alanlar okadar ufak ve az değil hava boşluklarıda mavi dikkatini cekerim neyse karar arkadaşın o ne isterse yapsın.

plastikten sprey boya gayet koaly çıkar ben kasanın orjinel halindeki boyadan daha kaliteli bir boyası olmasını istiyorum
    kırmızı siyahı öldürür
    parlak boya yapmayı düşünüyoruz
  • Bu Kasayı ne zaman modifiye yapcaksınız?
  • quote:

Bu Kasayı ne zaman modifiye yapcaksınız?

en kısa süre içerisinde(arkadaşımız lcd ekran aldı kendine onunla uraşıyordur şu sıralarda fakat en kısa sürede başlayacağız ve en fazla 2 ay içerisinde bitireceğini düşnüyorum)
  • tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata326

quote:

Orjinalden alıntı: mxforce

kardeş hiç alakası yok ben plastiğide bildiğimiz sprey boyayla cok kez boyadım ben güzel birşey cıksın diye dedim biraz hayal günü kullan mavi yerlerin kırmızı olduğunu gerisini siyah olduğunu getir gözünün önüne hoş birşey cıktığını görürsün + mavi alanlar okadar ufak ve az değil hava boşluklarıda mavi dikkatini cekerim neyse karar arkadaşın o ne isterse yapsın.

plastikten sprey boya gayet koaly çıkar ben kasanın orjinel halindeki boyadan daha kaliteli bir boyası olmasını istiyorum
    kırmızı siyahı öldürür
    parlak boya yapmayı düşünüyoruz

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her türlü iddaya girerim al bir akçalı siyah boya görim ancak demirlen kazıman gerekiyor :D oda verniksiz halde bile vernik sürsem herelde hic cıkmaz :DDDDDDDDDDDD

plastik kolay emen bir cisimdir sen aliminyum demek istedin kolay cıkan :D

• Arkadaşım kasayı modladınızmı?
  • aslında guzel kasa yan tarafa modun vazgecılmezı olan plexi den baslayabılırsın.sonrası gelır zaten
    neon(seseduyarlı olabılır
  •  Bu Kasaya Modifiye

Bu Kasaya Modifiye

Bu Kasaya Modifiye

2 yıl oldu sanırım eski kasamı biraz modlamıştım kendi çapımda o/c lafını ilk duyduğum zamanlardı sanırım :) o zamandan beri dh'ye bakmayalı çok zaman oldu zaten. şans eski kasamdan görünce resimlerini çekeyim dedim..

• hmm teşekkürler güzel bir örnek
  • Güzel bi kasa olmuş harbiden,sıradan codegen kasa görünümünden çıkmış.Diğer kasa da hiç fena değil...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.