Şimdi Ara

Bu kasaya ne tarz modifiye yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu kasaya uygulanmış bir kaç konu gördüm ve çok kötü modifiyelerdi.

Kasamın modifiye'ye yatkın olmadığını düşünüyorum. Yeni kasamı almalıyım yoksa bu kasadan yeni birşeyler türüyebilir mi?

Size asıl sorum şu: Böyle bir kasa sizde olsa ne tarz modifiye yapardınız?

İlgilenen, ilgilenmeyen herkese teşekkürler

• ben olsam beyaz olan yere soru işareti şekli keserdim içine kırmızı ledler eklerdim kasanın alt tarafına plax i kordum üstüne kasayı yerleştirirdim kasa biraz havada kalacak şekilde sonra o plexi ye mavi ledleri uyqulardım yan kapağa her zaman ki qibi plexsi ve üzerine soru işareti stickeri yapardım kasanın üstünede yine kasanın altına yaptığım qibi plaxi kordum ve üstüne nick imi kazırdım onada mavi led verirdim ön de ki kapaklarıda siyah plexi ile yapardım daha ciks dururdu ben böyle düşünüyorum aha iki dakikada modifiye ettim haha
  • İlgin için sağol

• yeni kasa aldıktan sonra modifiyeye gerek kalmaz.. modifiye etmek zaten sizin kendi zevkinize göre yapmanıza modifiye denir o yüzden her türlü modifiye olur sizin yaratıcığılınıza kalmış 35 40 tane kasa modifiye ettim pro2000 kasasıda yaptım modifiye yapılmıcak bi kasa yoktur
  • bende de aynı kasa var içerisindeki hdd-floppy takılan yer uzun ve kötü görünümlü olduğu için söktüm.dvd koyulan yere harddiskimi koyuyorum.ön panele cdrom falan var onların kapaklarından takarsan üzerine iyi bir görünümü olur
    bu gibi kapaklardan var
  • Selamlar,
    Pek bi bilgim yok nasıl uygulandığına dair ama karbon fiber malzeme ya da karbon fiber görünümlü bir malzemeyle kaplama yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusivecar

yeni kasa aldıktan sonra modifiyeye gerek kalmaz.. modifiye etmek zaten sizin kendi zevkinize göre yapmanıza modifiye denir o yüzden her türlü modifiye olur sizin yaratıcığılınıza kalmış 35 40 tane kasa modifiye ettim pro2000 kasasıda yaptım modifiye yapılmıcak bi kasa yoktur

İlk olarak ilgilendiğin için teşekkürler... Yeni kasa alacağım derken, kullanılmış ucuza bir kasa alıcam ve onu modifiye etmeye çalışıcam burada bir parantez açalım

Bu kasama zaten aklıma yatan bazı projeler var ama kasada hoş durmaz diye korkuyorum.

Melih & Burak arkadaşlarıma da ilgilendikleri için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 28 Nisan 2010; 22:30:17 >

• yeni alıp uğraşma bence modifiye yapacaksan bunun üzerinde çalış biraz zor olur tipi uygun olmadığı için ama amatörlüğün geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_gsk -- 29 Nisan 2010; 18:59:58 >
  • Katılıyorum yeni bir proje tasarladım, tipine uyacak

Yarın baştan aşağıya yapacaklarımı yazacağım. Sizlerde yardımcı fikir ve önerilerinizi eksik etmeseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 30 Nisan 2010; 5:45:59 >
  • ben destek olurum.hatta bikaç begendiğim yerini de çalarım şimdiden söyleyeyim.bende de aynı kasa var hafiften mod yapıyorum
  • bence iyi düşün ve uğraşarak bişeyler ortaya çıkarabilirsin. Ama sıkılıp hemen pes etme
  • Şuan aklımdaki projenin yavaş yavaş tulalarını atar gibiyim en kısa zamanda ayrıntılı olarak paylaşıcam ve kısa zamanda uygulamaya geçicem.

Konuya ilgli gösteren herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

Selamlar,
    Pek bi bilgim yok nasıl uygulandığına dair ama karbon fiber malzeme ya da karbon fiber görünümlü bir malzemeyle kaplama yapabilirsin

Bi reklamcıdan Karbon gorunumlu stiker alıp direk üstüne yapıştırıyorsun arkadaşım kasanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.