https://youtu.be/R1YHPGr7w7Q Evet saygıdeğer donanım haber ailesi, çok uzun bir aradan sonra yardım istiyorum. Challengerlar açıklasın bana şu ward niye göstermiyo nereye atmam lazım ciddi soruyorum nereye koyayım o wardı
Solo lane de trinketleri çalıya atmam ben şahsen. 3lüye kontrol totemimi atarım. işaretlediğim yerede trinketimi. Kontrol totemim olmasa bile trinketimi atacağım yer o çalının içi olmaz. O çalının içinde olmasının hiçbir faydası yok. Hatta bazen dahada aşağı kısıma atıyorum ejder pitiyle o üstteki çarpaz çalı arasına eğer mavi taraftaysam. Cok daha erken görüyorum rakibimi. Kırımızı taraftaysamda işaretlediğim yere atarım.
İlla çime atacağım diyorsan da totemi çok az sağa doğru kaydırsan yine gösteriyor.
canım kardeşim kha'zix midden koşmaya başladığında görünmeden seni keser mide geri döner ne totemi
karşında kha varsa kule altından fazla çıkmayacaksın jung slotlarının sürelerini ezberleyip adamın nerede olduğunu tahmin edeceksin başka türlü kha işini biliyorsa feedler durursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme