Şimdi Ara

Bu Kılıflar Türkiyede varmı? ((( CAUDABE-PEEL) (İPHONE İCİN seffaf kılıf arayanlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oliviumda ki kılıfcım standından on ekran jelatin ve bahsettiginiz seffaf kılıfı 20 tl ye taktırdım - iphone5
  • zotokan Z kullanıcısına yanıt
    Media markt gibi elektronik mağazalarda bunlardan mevcut fiyatları 40-50 lira civarında almıştım bir tane bir kere düşürdüm kırıldı demek doğru olur herhalde ilk düşürmenizde işi bitiyor ;

Gittim rastgele bi telefoncudan şeffaf kılıf ver dedim iphone5 için 5 liraya aldım media markt takine göre çok hafif kalın ve az daha sert bir malzeme ama aradaki fiyat farkınada bakınca gayet mantıklı düşürdüğümde bir şey olmasın ise bu kılıfın amacı bende 19 dolar filan çok saçma rakamlar bir kere aldım bir dahada almam zaten 5 liraya alırım her düşürdüğümde değiştiririm yenisi ile

5 liralık olanın fotoğrafları sağ üst kısmındaki esneme kılıfın üzerine eşya koymuşum o yüzden esnemiş biraz ;

mediamarkt'tan aldığım kırıldığı için çöpe attım o yüzden onun fotolarını atamıyorum

Bu Kılıflar  Türkiyede varmı? ((( CAUDABE-PEEL) (İPHONE İCİN seffaf kılıf arayanlar) Bu Kılıflar  Türkiyede varmı? ((( CAUDABE-PEEL) (İPHONE İCİN seffaf kılıf arayanlar) Bu Kılıflar  Türkiyede varmı? ((( CAUDABE-PEEL) (İPHONE İCİN seffaf kılıf arayanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

O.44 bunlar, senin dediğin biraz daha flex bir ürün olarak duruyor ona benzer dersen de bu varhttp://dx.com/p/simple-flexible-plastic-back-case-for-iphone-5c-transparent-252430#.UxR7N38aySM he bu arada istanbulda bu kılıftan da sizin 0.35 likten de çok gördüm yani ama max. 5 tl, titanyum mu bu 19 dolar istiyorlar ?

Teknosa'da aynısından onion tpu case 10tl

• Eferim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.