Şimdi Ara

bu kılıflardan hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

deri renk seçenekleri;https://www.apple.com/tr/shop/product/MQTA2ZM/A/iphone-x-i%C3%A7in-deri-k%C4%B1l%C4%B1f-klasik-kahve?fnode=99

silikon renk seçenekleri; https://www.apple.com/tr/shop/product/MQT42ZM/A/iphone-x-i%C3%A7in-silikon-k%C4%B1l%C4%B1f-kobalt-mavisi?fnode=99

bazı arkadaşlara kılıf soruları gereksiz gelebiliyor.O tarz arkadaşlar lütfen boşyere tartışma yaratmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-788692515 -- 8 Mart 2018; 20:20:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben 8 plus için kobalt mavisi silikon olan kılıfı aldım, memnunum kullanıyorum yumaşak ve güzel bir hissi var arada ıslak mendille temizliyorum tabii ki ıslak bırakmadan kurutuyorum, renk orada göründüğünden biraz daha açık, hatta çok daha iyi diyebilirim, peki eksi yönü nedir dersen şöyle, telefonu masaya yada bir yere bırakırken hep köşelerini temas ettirerek bırakırım, bundan dolayı her köşeyi böyle nubuk düşünün nubuk nasıl deri oluyorsa bu da öyle oldu ele alıp bakmadan anlaşılmıyor, kozmetik bir şey zaten, deri de nasıl bir sıkıntı olur bilmiyorum ama bunda böyle oluyorsa o ya yırtılır yada dökülürdü. kim üretmiş olursa olsun :) Kısacası ben memnunum öneririm silikonu. Deriyi bilmiyorum zaten biraz fazla pahalı. Hatta çinden silikonun çakmasını aldım müthiş benzetmişler, siyahı sadece arkada ki logoyu biraz büyük yapmışlar. Hissiyatı aynı.

• Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    köşelerini denk getiriyorum derken ne demek istediniz@Paradise Lost

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.