Sylargray üstadim çook çok teşekkürler. Arkadaslarinda söylediği gibi DH den kacmadi:)
Ve öncesinde ve sonrasinda yorum yapanlara da Teşekkürler en azindan bizlerden birisi veya ev ahalisi tarafindan yapilmadigini da öğrenmiş olduk
/>
@isviçreli bilim adamı Senin mesajını kendi mesajımdan sonra gördüm. Ben bilgileri internette görsel arama yaparak buldum
Benimde değil beyler söyliyimde sonra başımıza iş açmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
/>
@isviçreli bilim adamı Senin mesajını kendi mesajımdan sonra gördüm. Ben bilgileri internette görsel arama yaparak buldum
TinEye akar
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
/>
TinEye akar
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
benim değil evdekilerede sordum onlarda yapmamış
ne güldüm varya
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
illustrator david ho nun eseri
@isviçreli bilim adamı sizede çok teşekkürler. Önce Sonrayi ayirt edemedim ama sonucta sizler sayesinde güzel bir ev hediyesi oldu :) Yeni evine tasinan bir ressam arkadasima tual üzerine 75cm 75cm baskı ile nefis bir hediye oldu :)
Gözlerinize, bilginize ve olaya keyf katan tüm arkadaslara teşekkürler.
ne demek güzel bir hediye olduysa ne mutlu size öncelik sonralık önemli değil çok şükür ergenliği aştık:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme