Şimdi Ara

Bu kitaplardan hangilerini tavsiye edersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aralarında sadece Nietzche Ağladıgında - Irvin Yalom'u okudum ve çok sıkıcı geldi bana zar zor bitirdim. Arkadaşın zoruyla aldım diyebilirim, kitabın başrolündeki şahsı da öyle herkesin nasıl el üstünde tuttuğunu hiç bir zaman anlamadım, anlayamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Liste çok sağlam da bazı kitaplar fazla ağır olabilir. Biraz da buradakilerin fikrini almak istedim.

OBLOMOV hayatımda okuduğum en güzel kitap diyebilirim. Bir aşk hikayesi bu kadar güzel ve hicvedilerek anlatılabilir. Süper ötesi. Kitabı okurken duygulanıyorsunuz resmen. Tavsiyem ilk sırada okumanız.

Bunun dışında Ulysess-James Joyce çok zor, zor ötesi, imkansıza yakın bir kitap. Okuyun derim ama tavsiye etmem. Anlamak için YKY'nin sözlüğü ile birlikte bir kaç sefer okunmalı.

Listede yok sanırım. Otomatik Portakal-Antony Burgess. Dost Körpe çevirisini mutlaka okuyun. Çok eğlenceli. Biraz şiddet içeriyor ama okurken çok eğleniyorsunuz. İş Bankası Yayınları baskısını okuyun.

İş Bankası Yayınları'nın e-kitap formatında bir çok kitabı mevcut. Ben bugüne kadar metroda ve vapurda önce Samsung Galaxy S2 ve sonra da iPhone 5 ile 20'nin üzerinde kitap okudum. Şayet böyle bir imkanınız varsa bunu da özellikle tavsiye ederim. Bu yöntem ile Otomatik Portakal'ı iki üç günde çok rahat okursunuz.

Ayrıca okumadıysanız Nutuk'u da yine e-kitap formatında alıp okumanızı tavsiye ederim.

Otomatik Portakal'in filmini defalarca izledim ama kitabini okumadim henuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Liste çok sağlam da bazı kitaplar fazla ağır olabilir. Biraz da buradakilerin fikrini almak istedim.

OBLOMOV hayatımda okuduğum en güzel kitap diyebilirim. Bir aşk hikayesi bu kadar güzel ve hicvedilerek anlatılabilir. Süper ötesi. Kitabı okurken duygulanıyorsunuz resmen. Tavsiyem ilk sırada okumanız.

Bunun dışında Ulysess-James Joyce çok zor, zor ötesi, imkansıza yakın bir kitap. Okuyun derim ama tavsiye etmem. Anlamak için YKY'nin sözlüğü ile birlikte bir kaç sefer okunmalı.

Listede yok sanırım. Otomatik Portakal-Antony Burgess. Dost Körpe çevirisini mutlaka okuyun. Çok eğlenceli. Biraz şiddet içeriyor ama okurken çok eğleniyorsunuz. İş Bankası Yayınları baskısını okuyun.

İş Bankası Yayınları'nın e-kitap formatında bir çok kitabı mevcut. Ben bugüne kadar metroda ve vapurda önce Samsung Galaxy S2 ve sonra da iPhone 5 ile 20'nin üzerinde kitap okudum. Şayet böyle bir imkanınız varsa bunu da özellikle tavsiye ederim. Bu yöntem ile Otomatik Portakal'ı iki üç günde çok rahat okursunuz.

Ayrıca okumadıysanız Nutuk'u da yine e-kitap formatında alıp okumanızı tavsiye ederim.

Otomatik Portakal'in filmini defalarca izledim ama kitabini okumadim henuz.

Dost Körpe çevirisini mutlaka okuyun. İş Bankası Kültür Yayınları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 13 Nisan 2014; 14:47:48 >

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum zaten Can Yayinlari basiyor mu onu bilmiyorum. Ama o tarz kitaplar ya Can'dan ya İs Bank'tan alinir.

Yukaridaki kitaplarin cogunu da Ayrinti, Metis, İthali basmis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.