Şimdi Ara

Bu kız benle çıkar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız ilkokuldan sınıf arkadaşım,şu an lise sondayız 8.ci sınıftan beri görüşmedik,karşılaştığımızda bana tel nosunu verdi görüşürüz diye.şu ana kadar 3-4 kez ben attım ilk mesajı o hiç atmadı ama konuştugumuzda baya istekliydi hatta bi konudan bahsederken başka konuyu açıyor felan... sizce ona ondan hoşlandıgımı soylesem tepkisi ne olur?

• bi kıza hoşlandığını söylemeyeceksin olayların spontane gelişmesine bak, zaten bi yerden sonra ikiniz de aynı şeyleri yapacaksınız yani birbirinin elini tutma isteği sarılma isteği gibi. Yani muhabbet etmeye buluşmaya iyi zaman geçirmeye bak diğerleri zamanla olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

bi kıza hoşlandığını söylemeyeceksin olayların spontane gelişmesine bak, zaten bi yerden sonra ikiniz de aynı şeyleri yapacaksınız yani birbirinin elini tutma isteği sarılma isteği gibi. Yani muhabbet etmeye buluşmaya iyi zaman geçirmeye bak diğerleri zamanla olur

öyle yapmaya çalışacağım hocam arada da belli ederim konuşma esnasında biraz hoşlandıgımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep427

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

bi kıza hoşlandığını söylemeyeceksin olayların spontane gelişmesine bak, zaten bi yerden sonra ikiniz de aynı şeyleri yapacaksınız yani birbirinin elini tutma isteği sarılma isteği gibi. Yani muhabbet etmeye buluşmaya iyi zaman geçirmeye bak diğerleri zamanla olur

öyle yapmaya çalışacağım hocam arada da belli ederim konuşma esnasında biraz hoşlandıgımı

Alıntıları Göster
    silinsin

• ep427 E kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam red mi yedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Noldu hocam red mi yedin

yok üstteki arkadaş mantıklı bişey yazınca hemen açılmamaya karar verdim
    hoşlandığını belli ederken mesela saçların çok güzel gülüşüne bayılıyorum filan de öyle laf arasında bi anda tamamdır anlar zaten ondan da bazı iltifatlar geliyorsa veya sırıtıyorsa tamamdır gerisi gelir ve oğlum kışdayız biraz hızlı olun kızı biraz gezdirin ellerin üşüdü mü filan de ver bakayım filan de elini tut gitsin ölmezsin öyle yürüyün biraz tamam da oldu işte bi kaç aya nişan düğün delirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 8 Şubat 2016; 19:56:31 >
  • 2 konuştunuz diye sakın kız benden hoşlandı algısına kapılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

2 konuştunuz diye sakın kız benden hoşlandı algısına kapılmayın
    mesajdan falan söyleme sakın!

buluşun gezin dolaşın sinema yemekler çay kahve vs. vs. zamanla olursa olur zaten ikinizde bir şeyler hissederseniz gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beni üzmeyin

mesajdan falan söyleme sakın!

buluşun gezin dolaşın sinema yemekler çay kahve vs. vs. zamanla olursa olur zaten ikinizde bir şeyler hissederseniz gelişir.

Alıntıları Göster
    Böyle başlıkla zor biraz
  • Sakın ha kızı övme herhangi bir konuda, hep mesaj atma bir kac gün atma merak etsin filan. Sevdiğini belli etme. Eğer kız senı avucunda görürse işin bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Sakın ha kızı övme herhangi bir konuda, hep mesaj atma bir kac gün atma merak etsin filan. Sevdiğini belli etme. Eğer kız senı avucunda görürse işin bitti.
    sevdiği birisi varmı yokmu ondan emin ol ve sakın hoşlandığını söyleme sadece arkadaşlığını ilerlet. ilerleyen zamanlarda kız seni kıskanmaya başlarsa açılırsın.
  • Kızın güleryüzlülüğü ve samimiyeti senin O'nun hakkında senden hoşlandığı kanısını doğurmasın. Eski bir arkadaşı olarak güleryüzlülük göstermesi sana istek duyması demek değildir. Teklif et hoşlandığını söyle demeyeceğim zira bu iş olmayacaktır. Yapman gereken telefon Rehberinden bu kızı eksiltmemek yani hoşlandığını hiç söylememek. Friendzone ihtimalin %1500 hattâ 2000 bırak bu konuları geleceğin adına bilgi birikimi olarak yatırım yap derslerine okuluna odaklan kısmetin kapını bir gün çalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Sakın ha kızı övme herhangi bir konuda, hep mesaj atma bir kac gün atma merak etsin filan. Sevdiğini belli etme. Eğer kız senı avucunda görürse işin bitti.

Konudaki tek mantikli cevap.
  • Durum nedir hocam
  • Kardeşim sevme kimseyi bende 7 ay önce senim gibiydim bi heves ettik başladık işte aynı sınıftan 7 aydır çıkıyoruz çok seviyorum hala eyvallah ama zıt birisiyseniz çok zor oluyor be hergün tartışıyoruz nerdeyse hayatın değişecek onu sürekli düşüneceksin seni en mutlu yapanda en çok üzende o insan oluyor beklentilerini karşılamıcak birisi olursa helede çok zor be. İşte bununda yaşamadan anlayamıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Durum nedir hocam

üzerinden baya bir kız geçti be hocam kıza açıldım arkadaş olarak gördüğünü felan söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep427

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Durum nedir hocam

üzerinden baya bir kız geçti be hocam kıza açıldım arkadaş olarak gördüğünü felan söyledi

Başka sefere artık
    Yanlış yaklaşmışsın.
    Her kızın potansyel olarak sevgili olma ihtimali vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Yanlış yaklaşmışsın.
    Her kızın potansyel olarak sevgili olma ihtimali vardır.
    nolacak bi gençlerin hali selam veren kıza aşık oluyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.