Aslan parçası yapman gerekeni biliyorsun sana güveniyoruz arkandayız koçum benim
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Orijinalden alıntı: Dextercrime
Neyse beyler mutlu sonla bittiğini söylemek istiyorum.Ulan yorumlara bak.Ne tür bi manyaksınız lan siz? Haftasonu sinemaya davet ettim.Kabul etti.Güzel kız kaçırmak istemiyorum. Ne dediğini anlayamama sebebimse şu; Ben hep asosyal biriydim.Zaten kızlarla konuşamıyorum yüzyüze.Onlara bakamıyorum. Dalga geçtiğini,ağzımı yokladığını düşünüyordum. Öyle ahış şahım bi tipimin olduğunu düşünmüyorum.Ama herkes beni yakışıklı diye ifade eder. Babamın bana uyguladığı lanet kurallardan sonra artık hislerimin kaybolduğunu düşünüyorum.Babama duyduğum nefret ve kinden başka birşey düşünemez oldum.Kimsenin beni umursamadığını düşünüyordum.Şaşırdım doğrusu. Mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim.
merak etme en güzel kızlar kurbağa tiplilere gider
Yok bu benim görüşümdü.Devamını okumadın herhalde.Kurbağa sensin lan.
ah kardeşim geçmiş olsun ne diyelim yakında cok büyük acılar seni bekliyor.neyse olan olmuş bir kere senin durumuna benzer bir olay benimde başıma geldi yaklaşık 1 ay önce felan ben üni öğrencisiyim neyse;kız vardı bir tane böyle fazla samimi olduğumuz muhabbetimiz iyydi sonralar kız fazla fazla yakınlaşmaya başladı benle hatta o dereceki koluma girmeler felan imalı imalı sözler sonra durdum düşündüm ne oluyo len felan diye önce bi kendimi yokladım bende ona karşı ne var diye tabi biz erkekler hemen atlarız balıklama ,tamm len dedim kendi kendime açılcam dedim msaj çektim konuşmak istiyorum senle diye ogun cevap gelmedi akşam üstü facede gördüm durumu izah etttim ondan sonra telefonla ardım telefonu açmadı tekrar mesaj attım mesajla geri döndü bana bu konuda sana yardımcı olamıycam diye. neyse ben burkuldum tabi doğal olarak onca şeyin ardından onda sonra yaklaşık 2 hafta boyunca kız yüzüme bakmadı beni gördüğü her yerde kafasını felan ceviriyo sonra bi akşam bir yere giderken gördüm onu iyi akşamlar dedim oda iyi akşamlar deddi sonra bir 2 derken yine başladık konuşmalar felan muhabbetler yine aramız iyi eskisi kadarda olmasa fena değil . yani senin anlıyacağın bu kız milletine güven olmaz bi anda geri ceki veriri kendini apışır kalırsın. fazla ümit bağlama yukardada bi arkadaşın dediği gibi fazla üstüne düşme ağırdan sat kendini sen ona değil o sana gelsin anlıyormusun şımartma yani . biz yaptık bi hata zamanında ama insanlar yaptı hatalardan ders alırlarmış herşey kısmet nasip işi Yinede sen kendini bilirsin koç dikkat et kendine karşı cinsin seni üzmesine izin verme :)
kardeş avatardaki gibiysen helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Doglos
ah kardeşim geçmiş olsun ne diyelim yakında cok büyük acılar seni bekliyor.neyse olan olmuş bir kere senin durumuna benzer bir olay benimde başıma geldi yaklaşık 1 ay önce felan ben üni öğrencisiyim neyse;kız vardı bir tane böyle fazla samimi olduğumuz muhabbetimiz iyydi sonralar kız fazla fazla yakınlaşmaya başladı benle hatta o dereceki koluma girmeler felan imalı imalı sözler sonra durdum düşündüm ne oluyo len felan diye önce bi kendimi yokladım bende ona karşı ne var diye tabi biz erkekler hemen atlarız balıklama ,tamm len dedim kendi kendime açılcam dedim msaj çektim konuşmak istiyorum senle diye ogun cevap gelmedi akşam üstü facede gördüm durumu izah etttim ondan sonra telefonla ardım telefonu açmadı tekrar mesaj attım mesajla geri döndü bana bu konuda sana yardımcı olamıycam diye. neyse ben burkuldum tabi doğal olarak onca şeyin ardından onda sonra yaklaşık 2 hafta boyunca kız yüzüme bakmadı beni gördüğü her yerde kafasını felan ceviriyo sonra bi akşam bir yere giderken gördüm onu iyi akşamlar dedim oda iyi akşamlar deddi sonra bir 2 derken yine başladık konuşmalar felan muhabbetler yine aramız iyi eskisi kadarda olmasa fena değil . yani senin anlıyacağın bu kız milletine güven olmaz bi anda geri ceki veriri kendini apışır kalırsın. fazla ümit bağlama yukardada bi arkadaşın dediği gibi fazla üstüne düşme ağırdan sat kendini sen ona değil o sana gelsin anlıyormusun şımartma yani . biz yaptık bi hata zamanında ama insanlar yaptı hatalardan ders alırlarmış herşey kısmet nasip işi Yinede sen kendini bilirsin koç dikkat et kendine karşı cinsin seni üzmesine izin verme :)
Yok dostum umudumu bağlamadım ona.Şansımı deneyeyim dedim.
@104ykp
Yok avatardaki ben değilim.Manyakmısın olm?
aga kız seni takmıyor rüyasında mı seni görcek sen sevdiğin kızı ayaktayken sevmiyonmu.
quote:
Orijinalden alıntı: Fünfzehn
Hocam kızın SS'sini isteriz
Hocam ss atarım atmasınada şimdi burdaki liseliler fotoğrafa zarar verir yada başka yerde yayınlanır rezil oluruz. Ama çok güzel kız be.Mesaj atıyo yarın beni görmek istiyormuş :D Önemli bir konu hakkında yüzyüze konuşucakmış.Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete.
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
Yastığa göre değişir
Orijinalden alıntı: _MetalGirL_
Ona Başını Hastığa Koyup Koymadığını Sormalısın Bazı İnsanlar Yastiği Başka Şeyler İçin Kullanabiliyorlar. [Kötü Anlamda Kullanmak Değil. Mesela Ben Yastığı Başımın Üstüne Almadan Uyuyamam]
quote:
Orijinalden alıntı: Myceneans
quote:
Orijinalden alıntı: Alex dé Souza
Ekmeksiz götür
bu nedir ya
Olur Bu İş Olur , Hadi Hayırlı Olsun Şimdiden
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
Yastığa göre değişir
Ne demek istedin?
çarşafsız yataksa iş dahada sakat diyor
Sana karşı içinde büyük bir nefret var
bu konu üstkonu olsun, ilişkinin gidişatını live olarak bekliyoruz. hangi sinemadasın söyle forumca geliyoruz. düğün salonu neresi telefondan bildir. çocuk erkek olursa adı eyyüp olacak.
Hocam yaşın gelmiş 21e.İyi düşün ,sakın yanlış birşey yapma derim.Liseli aşkı gibi olmaz siz geçmişiniz o çağları
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
bak sana bir anımı anlatacam.dalga geçecek olurlarsa sende bunu yapabilirsin (yada benzerini)
ünide hoşlandığım bir kız vardı.adı ebru.bir gün bunu otogara giderken gördüm ve peşinden bende gittim.kafaya koydum açılıcam.otogar dediğim yerde küçük bir istasyon.bir baktı m yanında bayan bir arkadaşıyla sandalyede oturuyor.hemen gittim yanına ve usulca -ebru 5 dakikan varsa seninle bişey konuşmak istiyorum dedim. kız: -yok beş dakkam burda söyle dedi. ben :özeldi ama dedim yanındakini ima edip. kız: özelse ben almıyım dedi. ben: beş dakikadan fazla sürmez kız (havaya girip sandalyeye iyice yayılarak ) burda söyle o zaman ben : (ısrarcı bir tavırla) hadi ama amma nazlandın dedim ve kızı zar zor iki adım öteye götürdüm.tam kıza açılcam o derece kararlıyım.kız ne var dedi.o an bende sigortalar attı gözümmün önünde uçuşan yıldızları görebiliyordum ve bir anda aklıma haince bir plan geldi kıza sanki çıkma teklif edecek gibi hafif gülümseyerek yaklaştım ve dedim ki sizin sınıfta duygu diye bir kız var onun erkek arkadaşı varmı? yaklaşık bir 5 saniye boyunca kızdan ses çıkmadı.beyninden gelen çatırtıları duyabiliyordum.kızardı bozardı kıpkırmızı bir yüzle dişlerini sıkarak var diye tısladı.bende tüh bende şans olsaydı zaten deyip arkamı dönüp gittim bir 2o metre sonra arkamdan salak diye bağırdığını duydum tabi okul bitene kadar kızın lakabı salak olarak kaldı orası ayrı bir mesele
bence sende benim gibi yap.yaklaş usulca baktın işler kopacak onu en zayıf yerinden vur.kibirinden...
İçimin yağları eridi ne yalan söyliyim
Beyler galiba yeni bir ilişkiye yelken açtım. Sinemada çıkma teklifi etmiştim kabul etti.Zaten sinemada ''Söylemeyi ne zaman düşünüyorsun'' gibisinden kelimeler kurmuştu.Lanet olsun birden çıktı ağzımdan.Amma velakin pişman değilim.Hoş kız.Ayrıca teknoloji ve oyun manyağıda diyebiliriz.Ulan cumartesi günü sinemaya gittik.Pazar günü evde fifa 2011 oynadık Neyse kısacası vaziyet bu.Eğer liselilerin fotoğrafı kötüye kullanmayacağını bilseydim fotoğrafını koyardım buraya.
@u.s.b.3 Sinemayı yazsaydım orayı yıkardınız olm.Evliliğe daha var gibi.Çocuğumuz olursa adını eyüp koymayacam.
@Defense Devil Yanlış birşey yapmamaya gayret ediyorum.Zaten ilişki daha taze.Umarım bi halt yemem.
@kangroo Takmışın lafı usta.Ama öyle biri değil.Gayet mütevazi biri.Aşık oluyorum ona galiba.
Bu ne heyecan, daha önce hiç kızla çıkmadın mı? Kız uçurmuş seni resmen. Hayırlı olsun diyelim.
çok güzel yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: ramazzotti
Bu ne heyecan, daha önce hiç kızla çıkmadın mı? Kız uçurmuş seni resmen. Hayırlı olsun diyelim.
Sayısını unuttum.Ama ilk defa ps3 de fifa oynayan ve beni yenen bir kızla tanışıyorum.Genelkültürü tavan yapmış anasını satim.Annesi onu kütüphanedemi doğurmuş acep? Teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme