Şimdi Ara

bu kız ne yapmaya çalışıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçen gün arkadaşla kafeye gittik bu benim arkadaşın tanıdığı bi kız vardı çağırdılar gittik masalarına işte 2 kız oturuyolardı neyse işte biz konuştuk muhabbet ettik falan saat 2 den akşam 8e kadar beraberdik eve gittiğimde kızın twitter adresini buldum baktım ne kadar tatlı ve kibar bi çocuktu yazmış sonra benim arkadaşa demiş çok hoşlandım ya falan diye bidaha bulusma ayarlaması için söylemiş falan tamam dedim bende dün buluscaktık tekrar ama persembe aksamı yok dedi ben gelmicem falan dedi niye ya dedim bende istemiyorum dedi peki dedim sonra konustuk baya bi işte soguk konusuyo gibi geldi bana konusmak istemiyosan konusmayalım dedim bana dedi ki arkadaş olarak konusabiliriz ötesi olmaz ne yapmaya çalışıyo bu :D

• Direkten dönmüş şükret.
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Direkten dönmüş şükret.

kezban ama güzel kızdı ya neyse napalım amacını anlayamadım ama ya
  • Arkana bakmadan uzaklaş ordan genç. Telefonunu sil ve onu bir daha görmemek için kilisede tanrıya dua et.
  • twitter adresini buldum baktım ne kadar tatlı ve kibar bi çocuktu yazmış sonra benim arkadaşa demiş çok hoşlandım ya falan diye bidaha bulusma ayarlaması için söylemiş falan

burası hariç doğru beyler
  • ARKADAŞ OLARAK KONUŞABİLECEĞİMİZİ KİM SÖYLEDİ DİYİP YOL VER. SAKIN YÜZ VERME SERT DAVRAN.
    BÖYLE DAHA ÇOK BAĞLANIR SANA
  • onu diyince cevap vermemiştim ama aynı tepki oldu sanırım :S
  • Kaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sukret. Sonrada kaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meephistopheles -- 26 Ocak 2013; 22:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Arkana bakmadan uzaklaş ordan genç. Telefonunu sil ve onu bir daha görmemek için kilisede tanrıya dua et.

Tanrı Sizi Korusun ve Kutsasın

AMEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.