Genel kız taktiği Önce dibine girerler sonra geri çekilip seni kendine köle yapmaya çalışırlar. O konusmuyosa sen hiç konusmayacan.
quote:
Orijinalden alıntı: BiKey1907
Bugüne kadar açtığım saçma konular vs.. bu konu benim için çok önemli..
Ya insan psikolojisinden falan iyi anlarım ancak bu kıza ne oldu yemin ederim anlamıyorum...
2 haftadır falan konuşuyorduk. (İlk tanışma adımlarını atan, telefon numaramı isteyen falan hep o) Tanıştığımızda da çok kalabalık bir yerdeydik ve fazla konuşamamıştık. Facebooktan ekledim öyle devam ettik. Gerçekte bir kere daha görüştük. Kız beni bir kaç arkadaşıyla tanıştırdı ve arkadaşları sanki kızın sevgilisiymişim gibi davrandılar. Sanki kız arkadaşlarına benim hakkımda birşeyler anlatmış gibiydi. Hoşlandığımı söyleyecektim ancak başbaşa olursak daha iyi olur diye düşündüm. Herşey çok güzel gitti. Günlerce mesajlaştık, birbirimize iltifatlarda bulunduk falan.. 24 saatin en az 16 saati gerek msn, gerek cep telefonu iletişim halindeydik.. Hiç görüşmüyoduk sadece yazışıyorduk.. O sıralar kendimi kaptırmıştım, sürekli konuşmak istiyordum ve hep övüyordum onu, onu överken kendimi de küçük düşürüyordum farkında olmadan..
Bir sabah yine konuşuyorduk.. Herşey yine çok güzeldi.. "Senden vazgeçmicem" "Sayende çok mutluyum" vs.. şeyler yazıyordu.. 2 gün sonra buluşmak isterim ister misin diye sordum. "Sen istersen ben de isterim" dedi.. Gün, saat vs.. herşeye karar verdik..
4 saat sonra "annemle konuştum o gün işimiz varmış sonra buluşalım" dedi.. başta inandım "tamam sorun değil tekrar konuşuruz buluşma için" dedim. akşam eve geldim msnde biraz soğuk konuşuyordu. "4 gün sonra işiniz var mı" dedim, "bu hafta zor birkaç hafta sonra anca olur" dedi ve benim jeton sonunda düştü.. ne olduğunu falan sordum başta birşey yokmuş herşey iyiymiş gibi konuşmaya çalıştı. biraz üstüne gidince "eski sevgilimle konuşmaya başladık, kafam karıştı, her şeyi anneme anlattım, o da derslerin düzelene kadar kimseyle görüşme dedi" falan bişeyler yazdı..
eski sevgili lafını duyunca biraz sinirlendim ve tamam vs.. kısa tutup çıktım.. ertesi gün başladım telefondan sürekli mesaj atmaya, çok büyük gurursuzluklar yapıp kendimi inanılmaz küçük düşürdüm, resmen yalvardım ancak kız "beni de üzme kendini de" vs.. tarzı şeyler yazdı ve sürekli özür diledi..
bu saatten sonra düşüncem "aşırı iltifat ve ona aşırı değer yükleyerek kendimden soğuttuğum ve eski sevgilisi ile konuşmaya başlamaları ile ona gidecek" olması yönündeydi.. o gün beni tanıştırdığı kızlardan birine facebooktan mesaj atıp eski sevgilisi ile barışıp barışmadıklarını sordum ve mesaj attığımı söylememesini rica ettim, o da "söylemem merak etme :) bilgim yok ama sanmıyorum öğrenirsem söylerim" dedi. birkaç gün aşırı alkol vs.. kafamı dağıttım.. tam kendime gelmiştim ki arkadaşı "eski sevgilisiyle barışmamışlar merak etme :)" diye mesaj attı...
peki şimdi o bana neden eski sevgilimle konuşmaya başladık dedi? neden sabah vazgeçmem falan derken 4 saatte bi anda değişti? neler oldu?
Annesine bağlıysa emin ol seni değil yedi sülalesini karşısına alır. Yinede annesinin dediğini yapar. Test edildi. Onaylandı.
Dejavu yaşadım.
Kız eski sevgilisiyle konuşmaya başlamış ve sen kıza yalvarmışsın. Asosyalsin ve başka kız bulamamam korkusuyla yaptın herhalde bunu. Sonrada türk kızları niye havalı diye konu açıyorsunuz
zamanında bunları yasadım sana tavsiyem kızı falan unutma.. aklında tut ama sende baska bir kızla takıl:) yani baska bir kız onu sana unutturur sev sevme fark etmez;) ters tepki yapacaktır bu dediğim sana buda sana ikisinide takmamanı öğretir ve ileridede sana büyük ayrdımcısı olur;)
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sıth
Yazmassın trip atar,yazarsın sıkılır.Trip atarsın peşinden gelir,düzelirsin kaçar.Bir kaç şey söyler bağlanırsın,3 gün sonra delirirsin.Bir de şu kararsızlık yokmu adamı bitirir.Hayır ne unutabilirsin,ne ilerleyebilirsin arkadaş! Biraz net davransan ölüceksin sanki.Gideyim mi? kalayım mı?
varya resmen kızları özetlemişsin birde bu kızlarla evlenen erkek versiyorları var ki hiç sormayın
evlenmek=RİSK BUDUR
Kız taktiğidir kendileri. Kaçan kovalanır.
quote:
Orijinalden alıntı: irem reyhan
Kız taktiğidir kendileri. Kaçan kovalanır.
yakalanan da neyse söylemeyeyim
Hocam bütün kural hatalarını yapmışsın sallamaz tavırlar felan takın mesaj atarsa şanslısın atmazsa zaten imkansız onu elde etmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme