Şimdi Ara

Bu kızın ne yapmak istediğini anlamadım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Sizinle ilgileniyor olsaydı siz yazmadanda yazardı diye düşünüyorum.

Dedigin dogru olabilir ama ablasina cok yakisikli begendim demis belki cekiniyor bu kizlari cozmek zor arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allm

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Sizinle ilgileniyor olsaydı siz yazmadanda yazardı diye düşünüyorum.

Dedigin dogru olabilir ama ablasina cok yakisikli begendim demis belki cekiniyor bu kizlari cozmek zor arkadas

Kızlardan gelecek güzel sözlere itibar etmemenizi öneririm. Çevremde çok örneğini gördüm hemen hemen hepside hiç bir yere varmadı.
  • Kız istememiş ablası ısrar etmiş iyi çocuk hatrım yok mu şu bu oda off peki demiş. Şimdi sana soğuk davranıyor başından gitmen için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında dedikleriniz mantıklı, dün netteydi bende slm verdim baya konuştuk hatta ben bi sigara içip gelecem dedi bekelrmisin dedi iyi dedim konuştuk ettik dedim sana sabah yazacaktım ama yoğunsundur diye yazmak istemedim dedim o da tabiki yazabilirsin dedi ama cevap gelmezse sakın yanlış anlama dedi gün içerisinde pek bakamıyorum dedi ama sohbet iyidi de bilmiyorum tam niyeti ne öğrenmiş değilim
  • Kaçan kovalanır yazma bi süre %100 çalışıyor...
  • Bi yüz yüze görüşme şansın varsa kullan hocam. Az çok belli olur ne olacağı
  • Eğer ilgileniyor olsaydı iş miş dinlemez mesaj atardı hatta siz sormadan söylerdi diye düşünüyorum.
  • allm A kullanıcısına yanıt
    müdür senin işin zor , çünkü kız çok çekingen (tahminimce içine kapanık)
    bu durumda arkadaşlardan tüyo al , seni beğenmişse mesaiye devam .... uzun sürer gibi görünüyor ama doktor bey bence hasta yaşayacak.

diğer ihtimal ; kız seni hiç beğenmedi ......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.