Şimdi Ara

Bu klavye en kalitelilerinden biri! 'Corsair K70 MK.2 incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gün servise , boğaz içi bilgisayara gönderdik klavyeyi bakalım neler olacak. Telefondaki teknik destek personeli bu bilindik bir arıza dedi, içime bir su serpildi rahatladım.
  • Logitech G710+ kullanıyordum çok uzun süredir. Aşırı memnundum, hiçbir sıkıntısı da yoktu, ta ki geçen gün kızım sağolsun üzerine çay dökene kadar

Klavyenin bir bölümünün aydınlatması gitti ama tuşlar basıyordu, sevindim, sonra bi baktım ki M tuşu basmıyor. Ne yapsam çalıştıramadım. Aktif olarak çeşitli zamanlarda 10 parmak şekilde yazı da yazdığımdan, tuşun çalışmaması büyük sıkıntı oldu. Mecbur bir klavye bakma arayışına girdim.

Önce 100 TL'lik bi Logi oyun klavyesi alayım dedim, hatta çok standart bi usb klavye alacaktım aslında.

Sonra dayanamadım, biraz araştırma yaptım ve bu klavyeyi aldım , pişman değilim

Buraya kadar çıkmaktaki sebeplerden biri de Corsair klavye kalitesi, mekanik olması vs yanında, şu üstteki ses açma kapama barı oldu. Logitech'te ona o kadar alışmışım ki, hiç şu Fn + şuna bas, ya da tek tek basarak ses kıs, aç olayını hiç istemedim.

G710+ bulayım dedim, baktım ortalıkta çok sağlam da yok, sıfır satan da yok, vazgeçtim.

Kalitesini belli ediyor alet.

Aslında K68 alacaktım, suya dayanıklılık vs anlamında daha çok işimi görür dedim. RGB açıkçası beni normalde hiç çekmeyen, hiç cazip gelmeyen bir olaydı.

Ama mekanik klavye bile almasam ne olur derken, işyerinde yazı yazarken kullandığım ekstra standart klavye aklıma geldi ve evdeki mekanik hissiyatı ile karşılaştırdım ister istemez. Yine mekaniğe kaydım.

En standart "kaliteli" görünen mekanik klavye bile 400-500TL olmuş. Eh, alacağım bi tane SteelSeries, ama görüntüsü 10 TL'lik klavye gibi olacak, aydınlatma profili bilmemnesi olmayacak, ne anladım o işten dedim.

Gittim yine buna tutuldum. Baktım durmadan buna geliyorum, diğer pencereleri kapatıp buna geliyorum, hadi dedim alayım. Aldım

Gerçekten çok bomba klavye. İnşallah uzun süreler sorunsuz kullanırım. G710+'a göre de makro tuşları olmaması çok iyi oldu aslında, kullandığım masa çok dar, oraya cuk oturdu.

Aldığımda ilk iş, aydınlatmaları farklı farklı ayarlamak oldu. Shift'leri kırmızı yaptım, numerik kısmı başka renk yaptım falan Öncesinde klavye rengarenk yanıp sönüyordu, hanım "hayatım pavyon gibi klavye almışsın, tebrik ediyorum" dedi

Son olarak, "ona ne gerek var, buna bu para verilir mi" diyen arkadaşlar, elinizde paranız olduğunda, taksit şu bu imkanınız da olduğunda, "iPhone yerine Casper A3 alayım", "Opel yerine Şahin alayım", bunun yerine bunu alayım, buna bu para mı verilir diyor musunuz, diyeyim... Bu da bu kıvamda bişey.

• Morphinz kullanıcısına yanıt
    +.. 8 i yana yatıramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mekanik klavyeler gerçekten bu fiyatlara değecek fark yaratıyor mu? 6 yıl kadar önce satın aldığım g110'u kullanıyorum hala,
    memnunum da kendisinden çok kullanılan tuşların baskısı silindi kendisi hala sıkıntısız.
  • ürün gameekstra'da indirime girmiş kaçırmayın
  • Grafik tasarım işleri ile uğraşmaktayım günlük ortalama 15 saat pc başındayım ama bir klavyeye bu kadar para ciddi anlamda veremem ve verilmez diye düşünmekteyim türkiye şartlarında halihazırda mouse klavye seti almıstım 2014 civarında standar mouse klavye seti ve hala kullanmaktayım
  • ülke ucuz bisey kalmadı bu klavye bile olmuş 1500 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.