Şimdi Ara

Bu KLAVYE NE ISE YARIYOR?BILGISI OLAN VARSA LUTFEN YARDIMCI OLUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu mini klavyeyi bugun ikinci el esya satan biyerden aldim,satan adamda ne ise yaradigini bilmiyordu,bende ucuz deyip bi ise yarar diyerekten aldim,fakat ne ise yaradigini hangi aletler icin kullanabilecegimi bulamadim,bilginiz varsa cevaplarinizi bekliyorum.Resimde goruldugu gibi usb cikisi falan yok,sadece sabit bi jak cikisi var ve yan tarafta minik jak girisi ile ses acma dugmesi var,alet bu http://img82.imageshack.us/img82/471/12102008263cn3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussetus -- 12 Ekim 2008; 18:53:17 >

• jack kablosunu bilgisayarın mikrofon girişine tak ve tuşları dene... büyük ihtimal her tuşa basınca bir ses çıkariodur
  • Ahaha yoruma bittim
  • Klavyenin kenarindaki mini kulaklik girisine kulaklik taktim ve ses tusunu actim radyo caldi sadece scan tusu frekans degistirmeye yariyor diger tuslar bi ise yaramadi,belki tuslarin alti bostur dedim icini actim fakat klavyenin alti donanimla dolu,hala cozebilmis degilim!!!anlayabilirsen resim ekleyim mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Lee

jack kablosunu bilgisayarın mikrofon girişine tak ve tuşları dene... büyük ihtimal her tuşa basınca bir ses çıkariodur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.