Şimdi Ara

Bu klavye sektörü değiştirir 'Steelseries Apex Pro incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Mekanik klavyeler gerçekten bu paraları hakediyor mu? 900TL olan daha düşük fiyatlı modeller de çok ucuz değil açıkcası.
    Membran klavyeye göre oyunlarda gerçekten artık yaratıyor mu, yoksa amaç sadece mekanik hissiyatı almak mı?
  • Çok ışıltılı, reklam panosu gibi. Fiyatı da bir klavye için çok pahalı. Hani aklımdan geçeni yazsa, yapsa tamam da, 1500TL şaka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 yada bime gelirse alırık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pewdiepie gibi youtuber fln değilseniz alınmaz. Keriz silkelemeden başak bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 12 Ekim 2019; 19:39:54 >
  • SteelSeries Apex 7'den farkı ne ki? Tuşları mı sadece?

Fiyat abartı herkesin de söylediği gibi. Deli işi.

Bir de videonun başında klavyenin sol tarafında yamuk ve hafif dışarı çıkmış gibi duran bir vida kafası görünüyor. İnceleme için siz mi söktünüz de vidalayamadınız?
  • Çok pahalı
  • @burakesan Biraz daha abartsaydın keşke. Klavyenin sektörü değiştireceği falan yok neden clickbait basit tipte başlık atma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bu klavyenin dengi birçok klavye geçmiş tarihlerde üretildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 12 Ekim 2019; 22:4:56 >
  • Bu klavyeler yıllardır var sektörü değiştirebilmesi için fiyatının rakiplerinden farklı olması gerekiyor. Özellikler sabitleşti zaten.

• Reklamlar..

• Arabam lamborjini olsa herhalde klavyemde bu veya benzeri bişi olurdu

• Tersi oluşaymış keşke. Pro versiyonda TR klavye özelliği şart. Uzun yazanlar için baskı mesafesinin ayarı da çok önemli. Oyun için bazen TR klavye dezavantaj bile olabiliyor.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Galiba pro versiyonun benzersiz bir özelliği var. Basma mesafesinin ayarlanabildiği başka bir klavyeye rastlamamıştım. Bundan sonra bu özelliği değişik klavyelerde de görebiliriz.

• +1
  • Güzel ama cep yakıcı
  • Normal apex modelini kullanıyorum. Bilek desteği kullandıklarımın içinde en iyisi.

• Hocam bu fiyatlar nedir ya bir klavyeye 1500 tl yuh diyorum kusura bakmayın.
  • arkadaş şaka mı bu bir klavyeye 1.500 tl verilir mi?
    yok ışığı varmış bilmem neyi varmış benim için gereksiz detay bunlar. işimi görsün yeter.
    ben o parayla en kral klavye,kulaklık,mouse,mouse pad yani kısaca oyun için bütün gerekli ekipmanları alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.