Şimdi Ara

Bu Komutu İşlemek İçin Yeterli Depolama Yeri Yok! | Skype Hata Güncel 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 25 gündür aydır skype ile sorun yaşıyorum. Öncesinde askerde olduğum için Şubat 2015 den beri kendi bilgisayarımı kullanamamıştım. Skype pc yi öyle bi hale getiriyor ki print screen bile yapamıyorum pc den. Mecburen telefonla fotoğraf çekmek zorunda kaldım.

Oturum açtıktan ortalama 2 dk sonra kasmalar donmalar başlıyor. 3-4 dk sonrada hata mesajı alıyorum. Bu hata mesajından sonra program ve pc kullanılmaz hale geliyor. Taaki skype yi kapatana kadar. Skype programı tamemen kapalıyken sorunsuz kullanıyorum pc yi.
    İnternette bayağı araştırdım ama çözüm bulamadım. Format atayım düzelir dedim format attım yine düzelmedi. Bütün güncelleştirmeleri yükledim framework vs vs her bişeyi yükledim ama nafile. Windows güvenlik duvarını kapattım olmadı zaten antivirüs kullanmıyorum. Kısacası forumlardaki bütün çözüm önerilerini denedim olmuyor olmuyor olmuyor. Programda yazılımsal bir hata olabilir mi acaba ? Win Xp Sp3 kullanmaya devam eden nadir kişilerden biriyim. Çünkü 1 gb ram ile daha gelişmişlerinden verim alamıyorum. Ekran görüntülerini paylaştım. Daha önce sorunsuz çalışan program neden birden bire sorun çıkarmaya başladı ? Normal değil...

• Aynı sorun bende de var,Skype tamamen sapıtmaya başladı ve bilgisayarımı da aşırı derecede etkiliyor.Hiçkimse cevap yazmadığına göre,en azından bir öneri,demek ki bu sornuna maruz kalan çok az kişi var.
    Ben de internette çok araştırdım,yabancı sitelere de baktım,Skype'ı tamamen kaldırıp tekrar yükledim...almadı da olmadı!!
    Anladığım kadarıyla...Skype'ın böyle yapmaya başlaması tamamen Microsoft'un suçu (hatası demiyorum,suçu!!)...Nedeni çok basit...benim gibi halen xp kullanan kişilere zorla daha sonra çıkarttıkları versyonlara geçmeyi sağlamak.
    Nerdeyse her yaptıkları birbirinden daha berbat olan ve aynı anda da kayda değer herhangi bir yenilik,güzellik taşımayan ve pratiklikten tamamen uzak olan Microsoft..herzamanki gibi tamamen kendi kafasına göre hareket edip ve sadece parayı düşünerek yaptığı pisliklere bir tanesini daha eklemiş bulunuyor!!
    ..Ne yazıkki dünyada Skype programını kullanan çok fazla sayıda insan var...benimde tanıdıklarım o'nu kullandıkla için başka birine geçip rezalet programı tamamen terkedemiyorum maalesef...
    Yani...bu sornumuza çözüm geleceğiğn pek düşünmüyorum maalesef...ve lafın kısası : Lanet Olsun Microsofta!!!

• ayni sorun bendede var
    demekki XP kullanan kullanicilarin yasadigi bir sorun , cünkü bende XP kullaniciyim , son güncellemeden sonra bu sorunla karşilaşmaya başladim

sorunun cözümü icin güncel 7X sürümünü bilgisayardan kaldirip , 6.14.0.104 sürümünü internetten bulup yeniden kurarak aştim..
    artik donmalar kasmalar ve
    bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok hata iletisi ile karşilaşmaktan kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internette -- 23 Ağustos 2015; 1:18:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.