Şimdi Ara

Bu konuda 2002 deymiş gibi konuşuyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok yakında dokunmatik telefonlar çıkacakmış. Düşünsenize lan istediğin yere parmağınızla dokunuyorsunuz ve telefon algılıyor . Sizin de fikirlerinizi alalim tutar mi bu?
    Bu arada 3 yaşındayım babama söyledim o yaziyo pentium 4 işlemcili tüplü monitörlü bilgisayarımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 4 Nisan 2019; 16:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingaaa Ingaaaaaa Ingaaaaaaaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler telsim kontörlü hat aldım adı pratik hat 100 kontör 4TL tavsiye ederim.
  • Beyler avrupa birliğinin euro diye parası çıkmış 10 euroyu 12.255.050 lira verdim inşallah 6 sıfır felan atmazlar
  • AGU BUGU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3310 besteleyiciden milli marşı besteleyecem kaç bpm yapmam lazım yaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şafak 300 ler civarı sanırım gel tezkere gel

• 2002 yazında kırmızı beyaz boyayıp suratı türk bayraklarıyla çıkmıştık dışarı ne günlerdi be 😅

• Beyler bugün çitozdan Ash çıktı
  • Bu aralar önüme geleni ütüyorum
  • Feneri Saracoğluna gömücez.
    Not:GSliyim.
    :D
  • Ve Akp iktidar olur gençler gelecekte bu partiye paso isyan ediyor olacaktır ama halbuki kendileri de yazıyor daha 3 yaşında idim ne dediğimi bilmiyordum diye. Nereden bileceklerdi ki o günlerde aileleri neler çekiyor neleri alabiliyor neleri alamıyor diye.

Asgari ücret ile bugünün 1550 ti 'sini yani o günün geforce 4 64 mb 'ini anca alabiliyorken bugün ise iki tane 1550 ti asgari ücrete alabilen gençlerimiz o günleri nereden bilsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sizin hayatınızı bilemem ama ben akp den önce aklımda yetiyordu ailem 3 kişi idi annem ben ve babam hala da öyleyiz evlenmedim aynı evde yaşıyoruz, eskiden sucuk hem de kg. 'lik kangal sucuk göremezdim anca pınar 'ın bakkalarda satılan bir iki kerelik sucukları olur ya onu görüyordum şimdi ise Allaha şükür namet mi sultan mı aklımda kalmadı bim de kaliteli gördüğüm 10,95 tl 'lik olan kavurmasını her ay 2 3 4 kez yiyorum evime adana kebap alıyorum pişiriyorum babam pişiriyor yiyoruz et kıyma kg. olarak 3 5 kg. giriyor her ay eve ve akp döneminde iki kez danaya girdik 7 ortak ve 2 kez de koç 'a girdik ben keşke eski zamanlarda bunu yapıyor olabilseydim diyorum ama diyemiyorum işte Allah var çünkü. 2011 zamanları 2014 'e kadar iyi dönemdi akp de markete gittiğim zaman dediğin gibi 35 60 tl 'ye market arabasını dolduruyordum üniversite okuduğum için ailem kartı verirdi harca harca bitmezdi o kart o zamanlar için öyle idi ama bugün market arabası doldurmak zorlaştı 2011 2014 dönemlerine katılırım amaaaaaa bana akp öncesinde market arabası doluyordu diyenleri kusura bakmayın hiçbir zaman anlayamayacağım. Hani yaşamasam almasam yemesem tamam diyeceğimde neyseeee siz bildiğinizi bilin ben de bildiğimi bileyim. :)

• Vay be DH ye uye olalı 1 sene olmuş

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Annemlerin Emekli maaşıyla rahatça geçiniyorduk,hiçbir eksiğimiz yoktu,en popüler zamanlarında taksitle ps1 ve ps2 bile aldıydık düşün artık,şimdi annemlere yetmiyor maaşı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001'de gibi yapsak olmaz mıydı 2002 sıkıntılı biraz

Bu konuda 2002 deymiş gibi konuşuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 5 Nisan 2019; 9:36:55 >
  • Yeni bilgisayar aldım 1 gb ramı var içinde mario bile var zuhahahaha

• Dolar 1.75 düşsede laptop alsam.

Böyle demiştim.

O zamandan beri hep yukarı çıktı.

Bilgisayar bozulduğunda 4.58 den aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Dolar 1.75 düşsede laptop alsam.

Böyle demiştim.

O zamandan beri hep yukarı çıktı.

Bilgisayar bozulduğunda 4.58 den aldım.
    Ben 4.70 lerde almıştım şükrettim valla.Bir de bana "bekle dolar düşer" demişlerdi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.