Şimdi Ara

Bu konuda sesi güzel ablalarımızı paylaşıyorum.(SİZDE PAYLAŞIĞN.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak durduk yere içimden geldi.Benim bildiğim bir kaç abla var sesi güzel onları burda size sunmak istiyorum.Belki bileniniz vardır belki yoktur.Sizinde tanıdığınız ve bu konuya adak adamak istediğiniz güzel sesli ablalar varsa buyrun durmayın

İyi dinlemeler

NOT: Ağırlık Indie

NOT2: Tutarsa abileride veririm

London Grammar'ı yannışlıkla sony xperia reklamında keşfetmiştim vokali beklediğimden biraz farklı çıktı açıkçası beklediğimden güzeldi.If You Wait albümünü direk öneririm kötü bir şarkısı bulunmaz.

Imelda May ablamıza vk da jeff beck müzikleri arasında gezinirken raslamıştım.Sesi güzel ablamızın bir adet çocuğu bile varmış ben daha genç sanıyordum

En favorim Celia Pavey ablamızla tamamen yollarımızın kesiştiğine inanıyorum ben yutupta gezinirken bir anda yanda çıktı bilerek ve videosunu belli etti
    Sesi baya güzeldir kesinlikle öneririm

Bu ablamız ise gördüğüm en çirkin güzeli ablamızdır.Kerry Alexander diyede bir adı vardır.Sesi yine yumuşaklığını korur ve benim playlistime girmeye hak kazanmıştır

Bunu herkes biliyordur diye düşünüyorum.Dillon ablamızın sesi duyduğum en garip seslerden ama rahatsız edenlerden değil

Daughter ablamızın sesinede kötü denemez arkadaşlar

Buyrun arkadaşlar bu sefer size big tree yi sunuyorum

Kate Nash ablamızın sesinden çok aksanına takılmıştım zamanında çok güzel ve hoş bir aksanı var

Bat and Ball ise yine bende ayrı yeri olan bir gruptur severim inşallah sizde seversiniz.

wild child a nerde rastladığımı hatırlamıyorum arkadaşlar ama ablamızın sesini sevmişim ki playlistimde

bu ablamızı barfly filminden kapmıştım cidden güzel bir sesi var ve yaptığı şarkılarda güzel

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar güncelleyecekmiyim?Beğenen çıkarsa neden olmasın?

Keyifli dinlemeler arkadaşlar. Bugünlük bu kadar diyebilirim yine bulduğum veya yolumuzun kesiştiği() ablalar olursa burada paylaşacağım

iyi günler..

not3: bu başlık açıldı mı bilmiyorum açıldıysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birasmus -- 17 Mart 2015; 12:44:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.