Şimdi Ara

Bu konuya ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün burada asus pda ile ilgili bir konu vardı
    http://forum.donanimhaber.com/m_17497168/mpage_2/key_//tm.htm#17618325
    şimdi silinmiş. sebebi nedir?

• Evet burada Asus servis hakkında bir tartışma vardı neden kaldırıldı sebebini öğrenebilirmiyiz????
  • Sebebini ben söyliyeyim...Adamlar iş yapacaklarına kulis yapıyolaaaaaaaaaaar...Kendileri hakkında garçekleri dile getirincee hooooooooop bir anda koskoca topic kapanıverdi 1 gecede...Ne hikmetse...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaydin79 -- 17 Eylül 2007; 12:38:38 >
  • adamlar dünyanın reklamını veriyorlar siteye, haliyle eleştiri olmazzzz
  • Evet bu asus fanatikleri her yerde kendi cihazlarının en iyisi olduğunu söyleyip milleti yanlış yerlere çekiyorlar.
    Üstelik sadece al pişman olmazsın gibi niye asus cevapları olmadan. Güzelim 6815 i yerin dibine soktular ya ....
    DH de ele geçirmişler bir sürü üst konu 6815 in 80 sayfaya yaklaşan topiği bile üst konu olamadı.
    bölün madem markalara asusuda en başa oturtun alfabetik sıra A en üstte
  • yaw bıraın ya bende p525 aldım allahtan güzel alet klavyesi hoşuma gidiyor ama bu forum bayat yumurta tadı vermeye başladı

ayrıca teknik servisi arayıp soru sormam 2hafta sürdü sürekli sorun arıyorum açıyor sonra kapanıyor bekliyorum kapanıyor filan en sonunda sorabildim

• koskoca KONU kayboldu giTTi..Allah Allah?NE hikmet?
  • evet ya dh ye olan güvenim kayboldu asusu gider başkası gelir sırf reklam kaybı korkusu ile bunlara boyun eğdi ise yazık
  • Arkadaslar bende asus kullanıyorum teknik servis rezaletlerini firmayla bagdastırmak cok dogru degil.
    HP ninde teknik servisi cok kötü ve bilmeyenler hala asus p535 le Hp 6815 denk zannediyorlar.
    Brenim cihazım Asus p 525 diger arkadasımda Hp6815 var ve kullanım zorlugundan dolayı Asus almadıgına pişman.

Burda forumun tutumunu veya teknik servisi eleştirceginize direk ASUS markasını kötülerseniz bu forum baslıgının kapanmamsı içinde bir neden yok.

ÖZETLE teknik servis konusunda hemen hmen tüm firmalar berbat sayılır çünkü bu cihazların kullanıcı sayısı cok az cep telfonlarının % 1 i bile böyle degil
  • iyide zaten marka değil servis kötüleniyordu... ne yani servislerin hepsi kötü diye servisler hakkında bir şey yazılmasınmı? kabullenelim gitsin o zaman. ha yurt dışında böyle değil ama türkiyede böyle diyelim. mantık buysa ne okumaya ne de yazmaya gerek var bu tip forumlarda. açıkçası bu olay DH açısından oldukça garip ve benim için alışılmadık bir tutum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.