Şimdi Ara

Bu konuyu bilen yok mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim telefonum SX1 ve buna fExplorer gibi programlar yüklemek istiyorum... Nasıl yapacağımı bilmiyorum...
    Ve ayrıca caribe benim arkadaşın 6670'ine de girdi... onuda temizlemek istiyorum...
    Yardım ederseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Con_Air -- 16 Mart 2005, 19:01:02 >

• senin sıkıntın arkadaşım pc den cep e prg. yüklemekmi yoksa programmı arıyorsun
  • ben yükledim boru gibi kullanıyom wap ta bi siteden bulmuştum ama tam hatırlamıyom bizimwap olabilir senin sorunun ne ???????????????????????waptan indirirsen uygulama yönt. gir ordan yükle de güvenlik felan diyo takma benimkine bişi olmadı ama bişi olursa da karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriff -- 15 Mart 2005, 17:19:32 >
  • bi konu için iki topic acılmaz ya....
  • bir konu için iki tane topic acılmazki ya..
  • telden waptan giriceksen ertelede bak orda oolabiliir 6670de caribeyi silmek içinde anti virüs uygulaması yüklesin
  • program istiyorsanwww.tekno-logic.net cabiri bu sekılde silebilirsin

Cabire bluetooth üzerinden istemsiz olarak çoğalan bir virus programıdır. Bir telefona bulaştıktan sonra otomatik olarak yakınındaki telefonlara bluetooth ile gönderiyor.
    Virüsün temizlenmesi
    Telefonunuza fExplorer, Seleq yada Psiloc eFilemenager gibi dosya yöneticisi programı yükleyin. Sonra aşağıdaki dosyaları tek tek silin.
    C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.APP C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.RSC C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/FLO.MDL C:/SYSTEM/SYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.APP C:/SYSTEM/SYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.RSC C:/SYSTEMSYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.SIS C:/SYSTEM/RECOGS/FLO.MDL C:/SYSTEM/INSTALL/SCARIBE.SIS bu dosyaları silin virüsten kurtulabilirsiniz .
    C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.RSC dosyasını silemeyebilirsiniz digerlerini sildikten sonra telefonu kapatıp açın ve daha sora son kalan CARIBE.RSC dosyasınıda silin. Eğer bu işlemleri yaptıkdan sonra telefonunuz normale dönmedi ise *#7370# yaparak telefonunuza soft format atın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: yakamos

program istiyorsanwww.tekno-logic.net cabiri bu sekılde silebilirsin

Cabire bluetooth üzerinden istemsiz olarak çoğalan bir virus programıdır. Bir telefona bulaştıktan sonra otomatik olarak yakınındaki telefonlara bluetooth ile gönderiyor.
    Virüsün temizlenmesi
    Telefonunuza fExplorer, Seleq yada Psiloc eFilemenager gibi dosya yöneticisi programı yükleyin. Sonra aşağıdaki dosyaları tek tek silin.
    C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.APP C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.RSC C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/FLO.MDL C:/SYSTEM/SYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.APP C:/SYSTEM/SYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.RSC C:/SYSTEMSYMBIANSECUREDATA/CARIBESECURITYMANAGER/CARIBE.SIS C:/SYSTEM/RECOGS/FLO.MDL C:/SYSTEM/INSTALL/SCARIBE.SIS bu dosyaları silin virüsten kurtulabilirsiniz .
    C:/SYSTEM/APPS/CARIBE/CARIBE.RSC dosyasını silemeyebilirsiniz digerlerini sildikten sonra telefonu kapatıp açın ve daha sora son kalan CARIBE.RSC dosyasınıda silin. Eğer bu işlemleri yaptıkdan sonra telefonunuz normale dönmedi ise *#7370# yaparak telefonunuza soft format atın.

• dosyasını bende buldum ama telde nereye kaydedeciğimi bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.