Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dr. Strangede taş yoksa tek sıkıntı çıkaracak karakter SW gerisini hallederler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Yok ya JL Çok basit kalıyor filmdeki haliyle. Avengers rahat alır.. Çr'lerde olsa flashtan dolayı yine JL alabilirdi.
  • Hocam avengers diyebilirsim ama Superman de Bi kaç tanrının bi kaç green lanternin ve orduların indiremediği adamla dalga geçe geçe dövüyordu.. Thanos>>>>Stephenwolf evet ama

Thor thanosu aldı demek çok yanlış..

• Orda kaçabilirdi,baltayı kelebeğe çevirebilirdi felan ama işte thoru öncesen çok ezdiler..

Thanos tüm gücünü kullanarak vursa thoru komaya sokar

tabi tabi
  • Sen sus ya.. Valla şurda seviyeli seviyeli tartışırken gelip tabi tabi diyosun çünkü söyleyecek bişeyin yok.. Seviyen zaten belli

Bu yüzden film evrenini baz alarak açılan vs konularını sevmiyorum Adamların o süreye sığdırması lazım sonuçta herşey çok mantıklı olmuyor.

Hele JL'nin senaryosu berbattı. Çoğu sahne yeniden çekildiği için büyük ihtimalle.
  • Bende hiç sevmiyorum.. Featler çok kısıtlı oluyor ve konumu hiç istikrarlı olmuyor.. Kapıştırmakta çok zor oluyor

tabi tabi
  • Ya cidden sen 24 felan değilsin olsan olsan 14 yaşında ergenlikteki veledin tekisin abinin yaşını kullanıp burda millete küfrediyosun.. Baydın çocuk ikile

tabi canım tabi haklısın
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Tartışmaya girmezseniz girmeyin, çok umrum değil. Sürekli karşınızdakini küçümser tavırlarla yaptığınız şeye de tartışma denmez. Fanboyluk olur o.

Iron-Man'in dünyanın en iyi teknolojilerinden bazılarını kullanıyor ancak Cyborg 4. Dünya yani Apokalips teknolojisini kullanıyor. Iron Man şarjı bitebilir zırhlar giyerken Cyborg zırh falan giymiyor adam yaşayan makine. Batman'in Batcave savunma siştemine ve waynetech data sistemini bile hackliyor.

Nitekim evet Cyborg > IM

IW Thor'un yıkıcı bir atağı var ancak silahı bir köşeye koyduğumuzda hala Superman daha hızlı ve daha güçlü. Thor'a eş gelir diyebilceğimiz Zeus'Un yanında binlerce kahraman varken def ettiği adamı Superman "Bu muydu canınızı sıkan diye dövdü." Kafa atıp betonunun içine gömdüğü Wonder Woman'ın da tanrı olduğunu hatırlatırm.

En başta dediğim gibi film evrenlerini tartışmayı sevmiyorum çünkü tutarsızlar.

Ayrıca ilk mesajıma bakarsan tam kadro ise avengers alır demişim zaten o yüzden Doctor strange'ı sokmana gerek yoktu.

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Steppenwolf'un Onbinlerce Atlantis+Amazon+2 Yeşil Fener+2 Tanrı ( biri Koca Zeus) ile ancak zar zor dünyadan kovalandığını hatırlatırım..

Yani adamlar Thanos ile dövüştü bunlar Steppenwolf'dan dayak yedi demeniz saçma. Thanos'un yumruğunu Captain America tuttu asdasfsada :D Film evrenlerini bu yüzden sevmiyorum. Helikopter tutarken bir tarafları dağılan adam 5 taşlı Thanos la güç kapıştırıyor. Nitekim parmak şıklatma kısmı hariç Thanos'Un Steppenwolf'dan çok daha iyi yaptığı çok fazla bir şey yok aslında.. (Film evrenlerinin salaklığı bu da)

IG li Thanos çizgi romanlardaki gibi yansıtılmadı filmde.

Senin o övdüğün scarlet witch Black Widow ile Captain America gibi 2 street levelin dövdüğü Thanos'Un adamından dayak yiyordu. Yani 5 yüzük takmış Thanos'Un bu kızın kalkanını aşamaması bile komikti zaten.

IW çok saçma bir filmdi bence çok ciddiye almayın derim.

Hemen bir tarafı "fan" yapmaya çalışmayın. DCEU ve MCU ikisi de saçmalık dolu...

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    yumruk atmadı orda herkez mi filmi dikkatsiz izliyor anlamadı ben
    ayrıca Iww filmi sadece amerikadaki hasılatı jl nin tüm dünya geneli hasılatını geçmiştir sinema bölmünde arkadaşlar paylaşıyordu ve bu filme kötü demeniz saçmalık ve taraflı bakmak olur
    son olarak parmakşklatma haricinde bişi yok dedinizde hulku 10 saniyede küstürdü yenmedi küstürdü 10 saniyede
    bir uyduyu parçaladı bunlarıda hatırlatmak gerek
    Jl'ye kıyasla 12 kat daha güzel bi filmdi. Orası kesin. Hiç bir konusu bile olmayan saçmasapan bir filmdi JL. Bu yüzden bence daha filmler üzerinden vs konusu açılmaması lazım.
  • trollaga T kullanıcısına yanıt
    Parmak şıklatma haricinde bir şey yok demedim. Onun haricinde ikiliyi ayıran pek bir şey yok dedim. İkisi çok farklı şeyler.

Ona bakarsanız Steppenwolf'da Aquaman, WOnder Woman, Cyborg ve Flash'ı aynı anda dövüyordu.

10 binlerce atlantis+amazon ordusu + Zeus ve Artemis + 2 Yeşil Fener'in zar zor def ettiğini de hatırlatırım.
  • Film kalitesi hasılat ile ölçülmez.. Senin mantığın ile Justin Bieber, Beethoven'dan daha iyi bir film o zaman.

http://kahramanbaykus.com/avengers-infinity-war-part-1-mercek-altinda-spoilersiz/

http://kahramanbaykus.com/avengers-infinity-war-mercek-altinda-spoilerli/

@pes2012forever

JL ile kıyaslanmaz tabi JL çok çok daha kötü..

• quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

yumruk atmadı orda herkez mi filmi dikkatsiz izliyor anlamadı ben
    ayrıca Iww filmi sadece amerikadaki hasılatı jl nin tüm dünya geneli hasılatını geçmiştir sinema bölmünde arkadaşlar paylaşıyordu ve bu filme kötü demeniz saçmalık ve taraflı bakmak olur
    çizgi roman okumayan güç dengelerini bilmeyen biri için iyi bir filmdi
    ama çizgi roman okuyanlar için sadık olmadığından dolayı kötü bir film bencede.
  • Steppenwolf Superman olmayan JL yi dağıtıyodu ki Hulka WW tek yeter.. Steppenwolfla kıyaslama hulku oda küstürür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.