Şimdi Ara

Bu konuyu kız olarak açıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuckly

1.tercih ile 5.tercih arasında bir fark var mı? Atıyorum sabancıyı 1.tercihe yazmakla 5.tercihe yazmak aynı şey midir?

yok kardeşim ikiside aynı
  • Kezban deyince kızıyorlar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

erkeği kizi mi var bunun.

hayır yok tabikide şakasına öyle yaptım çalıntı başlık zaten alta in görceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cormano

Kezban deyince kızıyorlar sonra.

BEN KEZBAN DEĞİLİMDE SEN ERKEK KEZBANISIN BELLİKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

quote:

• quote:

quote:

Sen açtığın konuyu baştan aşağıya bir oku, normal olduğunu düşünüyorsan bir şey demiyorum ben sana.
  • quote:

quote:

quote:

Sen açtığın konuyu baştan aşağıya bir oku, normal olduğunu düşünüyorsan bir şey demiyorum ben sana.

arkadaş böyle bi başlık açmıştı hoşuma gitti bende aynını yazdım ne var büyüten sizsiniz

• quote:

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın yahu. Başlığı saçma, kezbanca bulan yazmasın. Bu başlığı ciddi algılıyorsan espri anlayışın nedir, merak edilesi. Başlığın orjinalini kullanan olarak, sana destek çıkıyorum konuyu başlatan arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Abartmayın yahu. Başlığı saçma, kezbanca bulan yazmasın. Bu başlığı ciddi algılıyorsan espri anlayışın nedir, merak edilesi. Başlığın orjinalini kullanan olarak, sana destek çıkıyorum konuyu başlatan arkadaşım.

aynen arkadaşım çok teşekkürler asıl esprinin gerçek sahibi sensin sormadan yazdım kusura bakma :)
  • Ilgi çekmek için dişilik değil kişilik kullanılır. Bu yüzden attığınız başlığı ben de bir kız olarak saçma buluyorum. Forumda kimsenin "kızlara iş atma" gayesi falan yok ki size kızsınız diye koşa koşa cevap versinler, hayır bir de cevap verince onlara aşık mı olacaksınız ki heyecanla yazsınlar? Ne basit bir düşünce bu. Bu başlıkla da kızları aşağılamışsınız bence çünkü biz genelde kız olduğumuzu belirterek erkeklerden cevap almaya çalışmayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

Ilgi çekmek için dişilik değil kişilik kullanılır. Bu yüzden attığınız başlığı ben de bir kız olarak saçma buluyorum. Forumda kimsenin "kızlara iş atma" gayesi falan yok ki size kızsınız diye koşa koşa cevap versinler, hayır bir de cevap verince onlara aşık mı olacaksınız ki heyecanla yazsınlar? Ne basit bir düşünce bu. Bu başlıkla da kızları aşağılamışsınız bence çünkü biz genelde kız olduğumuzu belirterek erkeklerden cevap almaya çalışmayız.

küçük bi espri karşim yoksa dediklerine %100 katılmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuana_svd -- 11 Temmuz 2013; 2:14:57 >
  • WHY SO SERİOUS ARKADAŞLAR AMA YA
  • Yazar; "İlgi çekmek için yaptım bu hareketi. Forumda ki erkek furyasının egemenliğini bir avantaja çevirmek istedim. Sallanmayacağımı bildiğimden bu şekilde tüm ilgiyi üzerime çektim, kahretsin çok akıllıyım." demiş. Ana dilinde kendini ifade edemeyince yarı İngilizce ve Türkçeyi denemeye başladı an itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 11 Temmuz 2013; 2:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Yazar; "İlgi çekmek için yaptım bu hareketi. Forumda ki erkek furyasının egemenliğini bir avantaja çevirmek istedim. Sallanmayacağımı bildiğimden bu şekilde tüm ilgiyi üzerime çektim, kahretsin çok akıllıyım." demiş. Ana dilinde kendini ifade edemeyince yarı İngilizce ve Türkçeyi denemeye başladı an itibariyle.

tebrikler zeki çocuk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Yazar; "İlgi çekmek için yaptım bu hareketi. Forumda ki erkek furyasının egemenliğini bir avantaja çevirmek istedim. Sallanmayacağımı bildiğimden bu şekilde tüm ilgiyi üzerime çektim, kahretsin çok akıllıyım." demiş. Ana dilinde kendini ifade edemeyince yarı İngilizce ve Türkçeyi denemeye başladı an itibariyle.

tebrikler zeki çocuk

Pehh kendisine hakaret ettiğimi sandı. Klişe savunma mekanizmalarını saçmaya başladı ortalığa. Neyse siz devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 11 Temmuz 2013; 2:19:42 >
  • Kızlara ayrı muamele yok mu ?
  • Aynı puan türünün sıramalarını aritmetik olarak sıralamazsanız ölü tercih yapmış olursunuz.

Örneğin MF-4 sıramalanız 100k diyelim. MF-4 puan türünden alan 5 bölümü sıraladınız. Bunlar kesinlikle küçükten büyüğe olmalıdır. Ancak arasına MF-2'den alan bir bölüm yerleştirebilirsiniz. Buda sizin arz/talep durumunuza kalmış bir olay.

Hiç kafa karıştırmadan, tercihlerinizin tamamını küçükten büyüğe sıralamanız ölü tercih yapmanızı engeller ancak illa da bu şekilde sıralamak zorunda değilsiniz.

Öncelikle kendinize ne istediğinizi sorun. Ölü tercih yapmayacağım diye istemediğiniz bir yer yazmayın.
  • O kadar konu açtım. 2 cevap gelmişti. Hemen konu başlığını değiştiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.