Şimdi Ara

Bu krasic neden oyna(tıl)maz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum bu adam neden oynamaz .Ben bu adamın ismini maçta hiç duymadım .Hadi aykut hoca gitti tamam oynatmadı diyebilirsiniz .Peki ersun yanal Lig başlamadan önce ne diyordu bu adam krasic ve stoch hazır olsun demiyormuydu ? Peki bu adam neden oynatılmıyor.Yada neden şans verilmiyor.O kadar hata yapan veya maça göre değişen bir baroni oynarken veya kuyt oynarken bu adamın oynatılmaması gerçekten adama terbiyesizliktir.

• Kuytun sözleşmesindeki maddeler doğruysa oynatılmıyor olabilir ki kuytun sözleşmesine böyle maddeler koyduysan neden o bölgeye yabancı transferi yapılır merak ediyorum bende
  • şimdi zeka yaşı 5 olan taraftarlar gelir. "krasiç ne yeeeeaaaa adam bitik omuz atsan düşüyor . koşamıyor şut atamıyor . kuyt mücadeleci bi kereee o oynasın" diyecekler.

onları şimdiden uyarıyorum bu takımda kuyt,cristian,bekir,webo gibi amatör lig seviyesinde adamlar 11 de başlıyor. krasiç'in bir ayağı kopsa dahi şu bitik takımda ilk 11 oynaması lazım. kimse sistem mistem demesin. takımda sistemin s si yok. bireysel becerilere kalmış tamamen. bu kadroda da krasiç'ten daha teknik hiçbir oyuncu yok. bu kadar basit işte bu işler.
  • fenerin gidişatında giden yanlış şeylerden biri de bu zaten.stoch'u gönderen TD'den krasic'i oynatmasını zaten beklemiyorum biz yaşlı ve ağır oyunumuzla fark yemeye devam edelim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

Selamlar arkadaşlar .

Malum bu adam neden oynamaz .Ben bu adamın ismini maçta hiç duymadım .Hadi aykut hoca gitti tamam oynatmadı diyebilirsiniz .Peki ersun yanal Lig başlamadan önce ne diyordu bu adam krasic ve stoch hazır olsun demiyormuydu ? Peki bu adam neden oynatılmıyor.Yada neden şans verilmiyor.O kadar hata yapan veya maça göre değişen bir baroni oynarken veya kuyt oynarken bu adamın oynatılmaması gerçekten adama terbiyesizliktir.

Ah bir de biz bilsek bu sorunun cevabını. Ne Stoch, ne Krasiç, Türkiye kupası maçları dışında doğru dürüst maç oynamadı bile. Holmen'e sallardım sürekli, artık bu işe yaramazları görünce takımda, diyorum ki şu adam oynasın biraz da belki bir faydası dokunur. Oyuncu çöplüğü Fenerbahçe. Ulan Fikret Orman, debeleniyor, uğraşıyor kulüp için, Ünal Aysal öyle (Fenerbahçenin yönetiminin aptallığından yeteri kadar faydalanıyorlar zaten) bizim yönetime bakıyorsun, hiçbir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

Selamlar arkadaşlar .

3 SANTRAFORLU 4-3-3 TAKINTISI.
  • Krasic bitik bir adamdır.
    Juventus'da da oynamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de seviyorum Krasic'i, cidden iyi oyuncu. Fenerbahçe elindeki iyi kanatları ya gönderip ya oynatmıyor.
  • koşarken saçları gözüne giriyor o yüzden oynayamıyor..
  • Biz buradan çok yazıp çiziyoruz da adamlar bütün gün beraber çalışıyorlar. Ya çok çalışmıyor ya da beğenilmiyor.
  • Krasic bitti artık anlayın şunu aykut hocanın bize son kazığıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam geçen sene 26 maçta önceden veya sonradan oyuna girmiş ve skora katkısı sadece 1 gol. Sonra Krasiç neden oynamaz.
    Neden oynasın? Sarı saçlarının hatırına mı oynatmalıyız?
  • Peste ki gibi oynasa zaten 11 den kimse çıkaramaz
  • Adam 1 maç oynayıp 5 maç yatarsa sonra birileri çıkar derki 64 maçın 26 sında oynamış 1 gole katkıda bulunmuş :D

Krasiçi oynat ısrarla 5 6 hafta üst üste oynat taraftarda sahip çıksın ligin altını üstüne getirir.. azıcık şu adama güvenilsin azıcık şans tanınsın kendini çok rahat ıspatlar
  • Twitterda sesimizi duyaralim krasic oynasin diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formda bir Stoch formda bir Krasic karşıdaki takım kim olursa olsun kanatları otoban yapar.Ama yok.Adamları körelttik işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.