Şimdi Ara

Bu kupon niye yatmış yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar resmini eklediğim kupon ilk sistemli kuponum yani ilk defa sistem oynadim.ben tuttu sanıyordum fakat iddaa bayisindeki adam ikramiye çıkmadığını söyledi.banko maç tuttu diğerlerinden ise sadece 1 tanesini yanlış tahmin etmişim bu durumda kazanmam gerekmiyor mu ?maçları kontrol edip anlayan biri yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baysalatalik -- 10 Ağustos 2015; 16:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıstem kaç oynadın ve kupon resmı varmı
  • jyaklo J kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baysalatalik -- 10 Ağustos 2015; 16:17:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baysalatalik

Sistem oynamamışsın ki
  • quote:

Aslında sistem oynamamışsın. Birazcık karışık bir durum yapmışsın, şimdi anlatmaya üşendim, kusura bakma.
    Ayrıyetten sistem oynayacaksan bu kadar düşük oranlı maçları sisteme ekleme.

• Sistem 4 ü ve birde banko maçı işaretledim orda sistem 4 yazan nedir peki.sistem oynamak için ne yapmam gerekirdi.

• quote:

Sistem 4 ü ve birde banko maçı işaretledim orda sistem 4 yazan nedir peki.sistem oynamak için ne yapmam gerekirdi.

Sistem 3 olarak işaretlemen lazımdı. Yada juve maçını banko olarak işaretlemeyip sistem 4-5 oynasaydın oda olurdu. Banko maç sisteme dahil değildir.

Bu oranlarada sistem oynamanı tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jyaklo -- 10 Ağustos 2015; 16:33:15 >
  • Anladım yardım için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.