Şimdi Ara

Bu kuşun türü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah panjurun arasına girmişti, görememiştim, güvercin falan sandım. şimdi tekrar gelip panjurun koluna konmuş, gizlice resmini çektim, video da kaydedecektim ama kaçtı, bir iki saniye sesini kayedebildim. yırtıcı bir kuş gibi türü nedir?
    Resimleri;
    Bu kuşun türü nedir?

Bu kuşun türü nedir?

Bu kuşun türü nedir?

Sesi:http://vocaroo.com/i/s0EQavaQw986

• cennet papağına benziyor vücudunu görsek iyi olurdu. yırtıcı filanı benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

cennet papağına benziyor vücudunu görsek iyi olurdu. yırtıcı filanı benzemiyor.

bugün tekrar geldi, vücudunu görünce biraz daha araştırdım kerkenez çıktı. hayra alamettir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M..T

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

cennet papağına benziyor vücudunu görsek iyi olurdu. yırtıcı filanı benzemiyor.

bugün tekrar geldi, vücudunu görünce biraz daha araştırdım kerkenez çıktı. hayra alamettir inş.

camın önüne su filan koyun ekmek içi yesin açtır yada güneş vurmuyor kesin ondan. güneş gelmesin diye
  • Yırtıcı türe benzettim. Daha açık bir fotoğraf olsa daha iyi olur. Ama güzel ve sağlıklı bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Yırtıcı türe benzettim. Daha açık bir fotoğraf olsa daha iyi olur. Ama güzel ve sağlıklı bakıyor.

Kerkenezmiş hocam vücudunu görünce araştırdım. Gelmiyor artık bizim cama ama sesi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıştan kartal gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    6 ay önce açıldı
    Bu parçanın adı nedir?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.