Şimdi Ara

Bu kyk kimlere çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastai -- 20 Ekim 2024; 14:22:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• maaşa bakıyorlar tapuya vs. değil. mesela esnaf birisi olsa ayda 1 milyon yazsa da maaşı 15 bin lira olarak gösterse burs da çıkar kykda. maaş ile alakası var. beyaz yaka olarak çalışıyorsa maaş belli olduğu için çıkma olasılığı düşer.

•    

• kendi üzerine ev ve araba var diye olabilir. bırak kendi evi arabası direkt ailesinin evi olmayan öğrenciler var ve çoğunluk onlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sana çıkmaz inşallah . Daha durumu kötü olan kişiler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Yazı ironi muhtemelen bi yazı vardı ben yks 2022 öğrencilerinden biriyim diye onu andırdı yazı

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ

• Eastai kullanıcısına yanıt
    XD

• Sadece ev arabaya bakmıyorlar. Sıralama da yurt için çok önemli. Ayrıca senin kardeşlerinden birisi KYK yurdundayken üniversite okuduysa sana çok yüksek ihtimalle yurt çıkmaz.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ailenin durumuna göre kyk ya karar vermeleri çok yanlış örneğin 25 yaşına gelip artık ailesinin sırtından geçinmeye utanıyor olabilir her aile çocuğuna her türlü maddi manevi desteği veriyor gibi davranarak yurda karar vermek sağlıklı değil tabi diğer türlü nasıl karar verilebilir nasıl tespit edilir o da muamma

• esnaf cocuguna, baska kime cikacak  

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYK'lar herkese çıksın diye 6 kişilik olmadı mı yurtlar zaten

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    iyisin tabi karma yurtlarda
    sayın Remzi

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bir odada 6 kişinin yaşaması k*rtlere hakaret niteliğindedir. Bizim onlardan üstün hiçbir tarafımız yok. Onlar nasıl bir odada 14 kişi kalabiliyorsa everallah bizde kalırız. Odalardaki yatakların acilen çift kişilik olmasını öneriyorum, yurt sorunu böylece kalkacaktır. Yurdun elektrik faturaları da devletimizin üstüne büyük bir yük. Yurtlarda kaçak elektrik kullanmaya davet ediyorum.

• Eastai kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.