Bildirim
bu laftop için oyun.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemci için 1.5 dan büyk diyor ekran kartın çok kötü değilse rahat rahat oynarsın. ramin yetmiyor görünüyor ama sanal bellek idare ettirir herhalde denemenin de bir zararı olmaz
Proc. : 1,5 à 2 Ghz
RAM : 512 Mo
Vidéo : Geforce 4 -
teşk kardeşte oynuyorum ama zararı olurmu sisteme oyunun acaba asıl ögrenmek istedgim genede sagol önerin ,için -
laptopun donanımı sağlamsa(fanı vs.) yani normal bir bilgisayarsa oyunların zararı olmaz(yüzde doksan)
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_1157
teşk kardeşte oynuyorum ama zararı olurmu sisteme oyunun acaba asıl ögrenmek istedgim genede sagol önerin ,için
-
Çok riskli hiç tavsiye etmiyorum herkese yenilirsin oyunda bu laptopla -
LAFTOP yenimi çıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_1157
intel(R) pentium(R)M processor 1.7 ghz 797 mhz 480 mb ram 1024X768 flat ekran bu laptobum için acaba pes6 oynamamda bi risk oluştururmu yani tavsiye edermisiniz oyun oynamak ne kadar güvenli bilgilendirirseniz sevinirim
Tek risk bağımlılık yapması.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X