Şimdi Ara

Bu laptop ile kac fps alirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.evkur.com.tr/p/51486/hp-amd-a8-6410m-24ghz-İşlemci-8gb-ram-750gb-hdd-2gb-ekran-kartı-156-siyah-dizüstü-bilgisayar

Beyler masaustu pcmin elektrik akimindan dolayi parcalarini yaktim dahada masaustu donanim toparlamakla ugrasmam istemiyorum o yuzden sadece lol dota kovalayabilicegim bi laptop almayi dusunuyorum. Varsa evkurdan tavsiye edebiliceginiz laptop link atin yorumlara lutfen.
    Evkurdan alma sebebim ise icerde bazi donanim teknik servislerine yardimci oldugumdan hem bakiyem var icerde hemde indirim sansim bu yuzden illede evkur.
    100fps alabilsem yeter bana :)

• Evkur'dan bilgisayar almayı geç su bile almam. Kredi kartsız satıyoruz diye milletin tepesine binen fırsatçı firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Evkur'dan bilgisayar almayı geç su bile almam. Kredi kartsız satıyoruz diye milletin tepesine binen fırsatçı firma.
    Yyi fps alyrsyn lolde
  • quote:

Evkur'dan bilgisayar almayı geç su bile almam. Kredi kartsız satıyoruz diye milletin tepesine binen fırsatçı firma.
    arkadaş combo yapmış evkur ve hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacowayne

http://www.evkur.com.tr/p/51486/hp-amd-a8-6410m-24ghz-İşlemci-8gb-ram-750gb-hdd-2gb-ekran-kartı-156-siyah-dizüstü-bilgisayar

Beyler masaustu pcmin elektrik akimindan dolayi parcalarini yaktim dahada masaustu donanim toparlamakla ugrasmam istemiyorum o yuzden sadece lol dota kovalayabilicegim bi laptop almayi dusunuyorum. Varsa evkurdan tavsiye edebiliceginiz laptop link atin yorumlara lutfen.
    Evkurdan alma sebebim ise icerde bazi donanim teknik servislerine yardimci oldugumdan hem bakiyem var icerde hemde indirim sansim bu yuzden illede evkur.
    100fps alabilsem yeter bana :)

valla oynarsın ama bu laptop 1200 den fazla para etmez. 1200de etmez gerçi de neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Yyi fps alyrsyn lolde

Alıntıları Göster
    pek iyi bir ekran kartı yok ama genede lolde 40-50 fps alırsın 100 fps ne işine yarayacak ki 35-40 fps akıcı bir oyun için yeterli
  • quote:

Icerde alacagim ve indirim sansim var demistim dostum dikkat ettiysen 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwertde

pek iyi bir ekran kartı yok ama genede lolde 40-50 fps alırsın 100 fps ne işine yarayacak ki 35-40 fps akıcı bir oyun için yeterli

55 60 fpsnin alti kasma yapiyor dostum nasil 35 40 fps akici olur 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacowayne

quote:

Icerde alacagim ve indirim sansim var demistim dostum dikkat ettiysen 😊

Ben işin etik kısmına baktım. Zaten piyasa fiyatının çok üstüne sattıkları için size indirim yapsalar dahi pahalı olacaktır. Yine de ürün seçenekleri söylerseniz tavsiye verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: De7

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Aynen

Alıntıları Göster
    En kötü birleşim laptop hp + amd . Koşarak uzaklaş o laptopdan . Bunun yanı sıra bir de evkurmuş bilerek mi açtın konuyu

• wacowayne W kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye değişiyor bazıları 30fps ile yetinirken bazıları 60fps'i yeterli görüyor 55-60 fps'in altında kasma yapıyor demek yanlış olur bende 60fps takıntılı bir insan olarak ps4'te 60 fps çalışan doğru dürüst oyun bulamıyorum ama genede 30fps dahi olmayan oyunlar bile deli gibi sattıyor demekki insanların çoğunluğu 30fpsyi yeterli görüyor bu daha çok insanın göz zevkine kalmış bir durum
  • quote:

kişiden kişiye değişiyor bazıları 30fps ile yetinirken bazıları 60fps'i yeterli görüyor 55-60 fps'in altında kasma yapıyor demek yanlış olur bende 60fps takıntılı bir insan olarak ps4'te 60 fps çalışan doğru dürüst oyun bulamıyorum ama genede 30fps dahi olmayan oyunlar bile deli gibi sattıyor demekki insanların çoğunluğu 30fpsyi yeterli görüyor bu daha çok insanın göz zevkine kalmış bir durum

Hocam yaktigim masaustu pc ultra bi pcydi 150 fpslerde takiliyordum lolde. 60 150 arasi fark yok evet fakat 60in alti bariz gorunuyor bana fark 😊
  • quote:

Haklısınız fakat ps'de ani FPS düşüşleri olmuyor. Oyunlar stabildir. Makineye gore yapılır.
    Lol'de ani fps düşüşü her şeyi berbat ediyor.
    Ortalama 60 FPS görse ani bir TC başladığında direkt 30 ya da 40 düştüğünde tökezliyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Haklısınız fakat ps'de ani FPS düşüşleri olmuyor. Oyunlar stabildir. Makineye gore yapılır.
    Lol'de ani fps düşüşü her şeyi berbat ediyor.
    Ortalama 60 FPS görse ani bir TC başladığında direkt 30 ya da 40 düştüğünde tökezliyor insan.

Alıntıları Göster
    1. Evkurdan uzak dur
    2. Ürün Fiyatı 1800 lira (Max 9 Taksit yapılmıyor mu )
    3. AMD işlemcili
    4. Ürün çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin.

1. Evkurdan uzak dur
    2. Ürün Fiyatı 1800 lira (Max 9 Taksit yapılmıyor mu )
    3. AMD işlemcili
    4. Ürün çöp

Alıntıları Göster
    Bende geçen gün aldım bi laptop tavsiye ederim çoğu oyunu yüksek ayarda oynayabiliosun..

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook?keyword=asus%20jk

• Sakin alma ucuz etin yahnisi kötu olur hem mobilde amd bitti hemde evkurdan aliyosun sakin yapma
  • Sakin alma ucuz etin yahnisi kötu olur hem mobilde amd bitti hemde evkurdan aliyosun sakin yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpClaw941

Sakin alma ucuz etin yahnisi kötu olur hem mobilde amd bitti hemde evkurdan aliyosun sakin yapma
    alamazsın
  • evkurdan bişey alma bence de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.