bu devirde gt520m alma. gt540m veya ati6650m standartın olsun.
vestlel-casper-exper-beko-grundig vb. bunlar 3.sınıf markalar. almak için gerçekten çok ucuz olması lazım.
ekran kartı diğer bileşenlere göre epey düşük
Ekran katın orta düzey segmentin alt sıralarında ve gpu değişimi zor hatta imkansız sanırım bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Aldıysan da hayırlı olsun. Burda exper'i atıp tutarak kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum benim evimde de 2 yıllık carisma modeli var i7 4 gb ram ati 5650 ekran kartlı. Ne ses ne ısınma hiç bişi yok üstelik yeri geliyo 8 saat oyun oynandığı oluyor. Lütfen boş atıp dolu tutmayalım.
bu söylediklerin 3. sınıf gerçeğini değiştirmez. kaldı ki 3. sınıf ısınır ses çıkarır diye bir şey yok. kullanılmaz diye de bir şey yok. sadece aynı paraya yada az bir farkla 2. sınıf bir laptop alınabilirse daha iyi olur.
siz bana 600 küsür gb, i7 quad qore ati 5650 ısınmayan full hd cihazı 1400 e bulun alayım. exper f/p ürünüdür bence. Görüşleriize saygı duyuyorum bende kendimce fikrimi beyan etmek istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme