Aynı bilgisayar vatan, teknosa gibi sitelerde 30 bin TL'ye satılıyor. 14 bin'e satılması hiç normal değil sipariş vermeni önermem. |
Bu laptop neden bu kadar ucuz? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
post 2021de hocam XD
-
Bu fiyata alınır mı ? Günlük kullanım, youtube, Netflix vs, oyun olarak da steam den birkaç basit oyun . Ortaokula giden çocuğum için düşünüyorum. Ne dersiniz ?
media markt
LENOVO IdeaPad 3/ Ryzen 3 5300U/ 8GB Ram/ 256GB SSD/ 15.6"/ W11 Laptop Grihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1deapad-3-ryzen-3-5300u-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-w11-laptop-gri-1222779.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu HP ler eskiden yanardı , bunlar da yanıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim yıllarca HP'nin 17 inç bir modelini kullandı, ciddi bir ısınma sorunu yaşamamıştık.
-
Fiyat bilgisine ulaşamadım. Neye göre ucuz acaba merak ettim. Ayrıca 2016'da 3.500 tl ye bir laptop alabiliyordum. Şu an bu fiyata laptop bulamadım.
-
Ucuz olmasının ana nedeni ekran kartının watt değerinin düşük olması. Çip seti aynı olan iki bilgisayarın ekran kartına farklı watt alarde elektrik verirsen alınan performans da farklı olacaktır. Rakiplerine göre bu bilgisayarda daha az performan alacaksın. Kısacası bu firma firma tüketiciyi aldatıyor. Uzak durmak lazım
-
ucuz mu :D fiyat algınız baya yok olmuş gibi :) bu ekonomik ortamda şu fiyata ucuz diyorsanız ya paranız çoktur yada fiyat algınız yoktur....
-
reis 1 sene olmuş beee ne ettin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X