Şimdi Ara

Bu LCD'lerden hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu LCD'lerden hangisini almalıyım? Fikriniz nedir?

Seçenek 1:

Büyük ihtimalle bunu alacağım;

PIXELLENCE USB LCD TV - 32825

Özellikleri:

82 Ekran, 10.000 Dinamik kontrast, Tekki süresi 5 ms

://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_usb_32825_32_lcd_tv.aspx

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/k...32_lcd_tv.aspx

------------------------

Seçenek 2:

PIXELLENCE 32760 32" LCD TV
    Ekran çözünürlük : 1366x768
    Dinamik kontrast : 8.000:1
    Parlaklık oranı : 500cd/m2
    Tepki Süresi : 6,5 ms
    Ekran boyutu (cm) : 82

----------------

Seçenek 3

PIXELLENCE SUPER SLIM 26850 26" LCD TV
    26" 66 Ekran LCD TV 1093,00 YTL

TEKNİK ÖZELLİKLER :
    Ekran çözünürlük : 1920x1080
    Kontrast oranı : 5000:1
    Dinamik kontrast : 40.000:1
    Parlaklık oranı : 500cd/m2
    Tepki Süresi : 5 ms
    Ekran boyutu (cm) : 66

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/k...26_lcd_tv.aspx

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/k...26_lcd_tv.aspx

-----------------

Aslında 40.000 kontrast oranı ile 66 Ekran olan ilgimi çekti. Ancak, evimde 72 ve 84 ekran tüplü televizyonlarım var, daha küçük bir ekrana geçiş yapacaksam 66 ekrana yatırım ne derece mantıklı ? Lcd olsa dahi...

82 Ekran olarak hem kontrastı 10.000 -fena değil- uygun, hem de fiyatı uygun yukarıdaki 82 ekran tv'ler... İkisi de USB'li, oysa bana USB hiç gerekli değil. Yine de tepki süresinin düşüklüğü ve yüksek kontrast ve parlaklık ile daha iyi olan en üstteki daha cazip geldi.

Sizin fikir ve tavsiyelerinizi almak istedim. Tüplü tv evimde yer kapladığı için LCD'ye yatırım yapacağım. Açıkçası haber kanalları ve haber bültenleri dışında tv'de tartışma programları dışında hemen hemen hiçbir şey izlemem, filmle de alakam yok. Usb vb. çok gerekli değil, ancak kıyas yapma yeteneği iyi gelişmiş olan, küçük ayrıntıları çabuk farkeden ve ayrıntılardaki olumsuzlukları fazla kafaya takan biri olarak, alacağım tv'den arzuladığım nokta, hiçbir şekilde ya da en az karelenme olması, -muhtemelen tepki süresi ile ilgili- ve de görüntü kalitesi ve çözünürlükte "ah ne yaptım ben, tüplü tv'm daha iyiydi..." diyerek pişman olamayacağım bir teknik özellikte tv almak.

Bu seçenekler beni mutlu eder mi? Ederse hangisi? Burudu sanayideki komşum geçen yıl Arçelik 4283 kodlu lcd tv almıştı. Onun kontrastı 1200, tepki süresi griden griye 8ms imiş. Konrastının dinamik mi statik mi olduğu web sitesi tanıtımında yazılmamış. Bu anlamda bu kontrast oranının yukarıdakilerle kıyaslayıp daha iyisini alacağımı düşünmem bur mantık dahilinde mi? Kıyası şundan yapıyorum, bağsettiğim Arçelik 4283 kodlu LCD'yi hiçc beğenmedim; gerek görüntü kalitesi gerekse karelenmeler açıkça sinirimi bozdu. Yukarıda alacaklarım eğer bunun gibi ise şu yoklukta, şu ekonomik krizde paramı çöpe atmış olduğum anlamına gelir bu. O yüzden sizin yardımlarınızı bekliyorum. Yukarıdaki modeller Arçelik 4283'ten çok daha iyi değil mi?

İşte sevemediğim Arçelik 4283:

TV 82-503 B HD LCD TV
    Ekran Boyutu (cm) : 82
    Görüntü Özellik : HD Ready
    Çözünürlük : 1366x768
    Kontrast Oranı : 10000
    Parlaklık : 450
    HDMI Girişi : 2
    Virtual Dolby : -
    Peşin Fiyatı : 996,00 TL
    del No TV 82-503 B HD LCD TV

Peşin Fiyatı 996,00 TL

Resim

Ekran Boyutu (inch) 32

Ekran Boyutu (cm) 82

Ekran Formatı 16:9

Görüntü Özellik HD Ready

Çözünürlük 1366x768

Parlaklık 450

Görüntü Açısı 176/176

Tepki Süresi 8 ms (Griden Griye)

-----

İstediklerimle hayal kırıklığına uğramam ve de Arçelik 4283'ten çok daha ilisini almış olur muyum? Lütgen düşündüğüm 3 seçeneği inceleyip, yanıt geçin, yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

• Kardeşim Sakın Sölediklerim Alınma Sözüm Hem Sana Hem diil.Piyasada Onca Marka Ve Model Varken Şu anda Bi (PIXELLENCE) 1.260.000 YTL+SAMSUNG,TOSHİBA,LG,SONY,Alabilirsin Israrın neden vestel Ben Vestelden Çok Yandım ..2006 Tasarım Ödüllü,BEyaz TFT LCD Almıştım Ama ne ara Müşteriye Bakmıyorlar bile Ufak teknik Arızasından.Sebeb Onca Reklamını Yaparlar Millleti Aldırılar Sonra İş Garantiye.Girdimi SIÇAN Gibi Kaçarlar..Eğer (VESTEL) Felan akraba Tanıyışsa USB LCD TV Sİ ..gerçekten Hoşş Açıkça Benim Amcamında Vestel Bayi var Ben bile Almadım Gerçi Kararından Seni Vazgeçirmim Ama dostum Sen diğer Arkadaşlarımında ,Bi Cevabını Alll.Ben olsam,dediğim MarkalaRı zaten yazdım Kolay gelsin

SAYGILAR
  • Merakım afola ama neden özellikle vestel üzerinde duruyorsunuz?aynı rakamlara kanaatimce daha iyi alternatiler mevcutdur gogomez arkadsın dedigi gibi.Ama özellikle vestel üzerinde duruyorsanız tabikide saygı duyarız bizimkisi fikir vermek sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Kardeşim Sakın Sölediklerim Alınma Sözüm Hem Sana Hem diil.Piyasada Onca Marka Ve Model Varken Şu anda Bi (PIXELLENCE) 1.260.000 YTL+SAMSUNG,TOSHİBA,LG,SONY,Alabilirsin Israrın neden vestel Ben Vestelden Çok Yandım ..2006 Tasarım Ödüllü,BEyaz TFT LCD Almıştım Ama ne ara Müşteriye Bakmıyorlar bile Ufak teknik Arızasından.Sebeb Onca Reklamını Yaparlar Millleti Aldırılar Sonra İş Garantiye.Girdimi SIÇAN Gibi Kaçarlar..Eğer (VESTEL) Felan akraba Tanıyışsa USB LCD TV Sİ ..gerçekten Hoşş Açıkça Benim Amcamında Vestel Bayi var Ben bile Almadım Gerçi Kararından Seni Vazgeçirmim Ama dostum Sen diğer Arkadaşlarımında ,Bi Cevabını Alll.Ben olsam,dediğim MarkalaRı zaten yazdım Kolay gelsin

SAYGILAR

andy1 adlı arkadaşımız bu yazdıklarına çok kızacak vallaBuarada fiyatlar düşmüşken diğer markalara da bak bence dostum.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Kardeşim Sakın Sölediklerim Alınma Sözüm Hem Sana Hem diil.Piyasada Onca Marka Ve Model Varken Şu anda Bi (PIXELLENCE) 1.260.000 YTL+SAMSUNG,TOSHİBA,LG,SONY,Alabilirsin Israrın neden vestel Ben Vestelden Çok Yandım ..2006 Tasarım Ödüllü,BEyaz TFT LCD Almıştım Ama ne ara Müşteriye Bakmıyorlar bile Ufak teknik Arızasından.Sebeb Onca Reklamını Yaparlar Millleti Aldırılar Sonra İş Garantiye.Girdimi SIÇAN Gibi Kaçarlar..Eğer (VESTEL) Felan akraba Tanıyışsa USB LCD TV Sİ ..gerçekten Hoşş Açıkça Benim Amcamında Vestel Bayi var Ben bile Almadım Gerçi Kararından Seni Vazgeçirmim Ama dostum Sen diğer Arkadaşlarımında ,Bi Cevabını Alll.Ben olsam,dediğim MarkalaRı zaten yazdım Kolay gelsin

SAYGILAR

andy1 adlı arkadaşımız bu yazdıklarına çok kızacak vallaBuarada fiyatlar düşmüşken diğer markalara da bak bence dostum.

Saygılar...

Kardeşim Burası Bi Forum İnsanlar Paylaşım Tavsiyeler İçin Burdadır andy1 Ne kadar (VESTEL) Fan Olduğunu Biliyorum AmA ...Kanatimce Benim yorumum Budur Dostum SAYGILAR

• GOGOMEZ tabii ki herkes istediği yorumu yapacak,takılıyorum sadece

Sadece haber kanalları ve tartışma programları izlenecekse seçim yapmanız daha kolay olur bence.Herkes hareketli sahne performansı,konsol performansını tartışırken bunlarla işiniz olmayacak,ne güzel.Kontrast ve tepki sürelerini de çok ciddiye almayın,her firma kendi kafasına göre belirliyor bunları,genel kanı böyle yani.

LG3000 ve LG5000'in kampanyaları var şuanda ve alan herkes çok memnun.Fiyatları 850-1190 TL arası değişiyor.SD yayın izleyeceğiniz için Philips modellerine de bakabilirsiniz.Bazı modellerinde indirim var.Siz en iyisi Teknosa,Bimeks,Darty gibi yerleri gezip fiyat araştırması yapın.Ayrıca 26" yerine de 32" daha iyi tercih olur.

Buarada bağlantı kaynağınızı bilmiyorum ama her halükarda tüplü tv yi özleyeceğniz de bir gerçek:)HD receiver almayacaksanız tüplü tv den daha kötü bir performans alacaksınız.Ama bazı insanların abarttığı kadar da kötü değil.Yani izlenmeyecek gibi de değil.

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

GOGOMEZ tabii ki herkes istediği yorumu yapacak,takılıyorum sadece

Sadece haber kanalları ve tartışma programları izlenecekse seçim yapmanız daha kolay olur bence.Herkes hareketli sahne performansı,konsol performansını tartışırken bunlarla işiniz olmayacak,ne güzel.Kontrast ve tepki sürelerini de çok ciddiye almayın,her firma kendi kafasına göre belirliyor bunları,genel kanı böyle yani.

LG3000 ve LG5000'in kampanyaları var şuanda ve alan herkes çok memnun.Fiyatları 850-1190 TL arası değişiyor.SD yayın izleyeceğiniz için Philips modellerine de bakabilirsiniz.Bazı modellerinde indirim var.Siz en iyisi Teknosa,Bimeks,Darty gibi yerleri gezip fiyat araştırması yapın.Ayrıca 26" yerine de 32" daha iyi tercih olur.

Buarada bağlantı kaynağınızı bilmiyorum ama her halükarda tüplü tv yi özleyeceğniz de bir gerçek:)HD receiver almayacaksanız tüplü tv den daha kötü bir performans alacaksınız.Ama bazı insanların abarttığı kadar da kötü değil.Yani izlenmeyecek gibi de değil.

Saygılar..

Katılıyorum Dostum Sölediklerine İnan bende Sana takıldımLCD Karşısına geçen adam.HD İzlicekki LCD Tv gücünü göstersin Evet (SD) İçin PHİLİPS Gerçekten süper..Ama ben (SD) İzliceksem Kesinlikle ama kesinlikle PLAZMA Alırdım Buda Ayrı bi Konu isteyen İstediğini alır be dostum ...Ama Paylaşımsa Her türlü Paylaşıma Açığızdır Elhamdürüllah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel'i ben de sevmiyorum. Özellikle uydu alıcıları piyasanın en kötüsüydü. Vestel düşünmemin nedeni 36 ay taksit yapması. Sanırım leazing'le olacak ve haftaya sistemde başlayacak. Böyle bir durum olmasa inanın Vestel almaz idim. Bu noktada aynı fikirdeyiz; ancak 36 ay taksit imkanı başka bir markada yok sanırım. Daha çok teknik ve içerik hakkında konuşsak? Örneğin, 3 seçenekten hangisi alayım sizce? Bir de bir şey soracağım, kontrast oranları çok farkediyor mu? Mesela 10.000 kontrast ile 40.000 arasında çok belirgin fark var mıdır? Bir de çözünürlüğü standartın üstünde, 1900 çözünürlü olanları var. Bunlar sanırım tam hd ama Türkiye'de tam hd yayın yapan ücretsiz bir haber kanalı yok. Dolayısıyla ben hd izlemeyeceğim. O vakit. 1900'lü çözünürlükten tam kapasite fayralanabilir miyim? Yani HD olmayacaksa standartın üstü 1900'lü bir çözünürlük fayda getiririr mi? Bir de tepki süreleri hakkında konuşalım. Arçelikler 8ms genelde... Vestel'de 6.5ms ile 5ms arasında değişiyor. Çok farkeder mi? Örneğin Arçelik'te griden griye olarak yazımış ms açıklamasının yanında, ancak Vestel'de böyle bir açıklama yok. İkisi aynı kategori ise sanırım Vestel daha iyi?

• Kardeşim.Sana Şu Değerlendirmeleri Ben Yapayım Bak Şimdi...36 Aya Kadar Hiç Marka Ve Modelde İmkan Bulmazsın Ha Bulursan Bizede Haber Et Çünki Yok Biliyorumki ÖleBen (RİZE) De Yaşıyorum Ve Memleketim Benim Oturduğum Yerde (TEKNOSA),(SONY) Ve (İSTİKBAL) Center Var...Ha (İSTİKBAL) Nerden Çıktı Dersen...Oturma Grubu Bide (VESTEL) Satıyorlar Dışarı İçden Cama Yakın ..LCD Lerin Tanıtımı Var(DİGİ+PLUS) Tan EU 2008 Maç Demoları (HD) -(MOVİEMAX HD) Happy FEET..Demosu VS VS Demolar...Bi kere ...Native değer Olmayan 10.000.Kontrast Oranıyla,40.0000 Kontrast,Oranı Arasında Fark Varmı,Vardır Ama Çok,dEĞİL HANİ,Eğer 82''ALıcaksan 10.000.K ,Sana Yeterde Artar Bile Çok Kontrastlı TV''LER Native Gerçek Renkleri Yok ediyo ,,Anlamı Kalmıyo ,İnan bana Yeni SLİM FULL HD Var Vestelde Kontrat Yüksek Ama Renkler Leş Gibi ,Hiç sevmedim Ki Ben bU işlerin İçindeyekn Bile,Tavsiye Etmiyorum Oda Kişisel Bizevk Neyse

Eğer Seçenekler Arasında İllaki (VESTEL) ALıcaksam :PIXELLENCE USB LCD tv - 32825 Alırdım..Yani..Eğer (VESTEL) Olmasa idi Başka Bi marka Olsaydı Yabancı Çakar Alırdım Ki ,EU 2008 HD Maç,görüntüleri kusurzudu ..Diyebilirim

Uydu Alıcısı =Ülkemizde ,Malesef HD Yayın Yapan Sadece Digital Platformlar Var,Cihazı Aldın diyelim Ama ,Bide Aylık Yada Yıllık Ücretleri Var Maddi Anlamda Kendine Güveniyosan Al derim Ama...Belkide Seni Tatmin etmez...Bende (HD SMART Var ve ) KANALD HD,DİSCOVERY HD,HD SMART,M2HD,EU SPORT HD,

DİGİ+PLUS:LİG TV (HD) Derbi Maçlar Ve Arada Sırada ,Lig Maçları (HD)+MOVİEMAX (HD)+NATİONAL GEORAPHİC HD,EU SPORT HD,DİZİ MAX HD

Bu Platformlar=1280x720p..Çöz :Yayın Yaparlar.Ve (HD) Yayın Yaparlar,Bazen sinyallerde 81080i)Görsemde Buda 1280x720p Hiç bi farkı Yok Neyse

FULL HD=Yayın 1920x1080p Dirki Ülkemizde Değil Dünyada Bile Bi İki kanal DışındA yAYIN YOK...Japonya,A.B.D,İNGİLTEREDE Bi spor Kanalı İsmini Unuttum,Onun dışında FULLHD YAYIN Bizlere Çok uzak ....

FULL HD:Alırsan Eğer Konsolun Varsa =PLAYSTATİON 3 AL PC Kullanırsan Eğer Netten İndirdiğin HD/RIP Ler Varsa--1080p MKV Ler bile fazla değil Genede Al derim sanaki Gerek Yok..Bana Göre XBOX 360 Oyun Konsolun Varsa =Ki 720p dir 1080p + bUGÜNE KADAR çIKAN 2 OYUN DIŞINDA hİÇ BİR oYUnu 1080p Değil,

FULL HD Alırsan +SD Yayınlarda Hayal Kırıklılığına Uğrarsın Tüplü TV Ararsın+SD Yayın en yüksek 640x480 Çöz:Taşır Ve (FULL HD )Ve (HD) Gibi Tvler .Kendi ÇÖZ:Taşıdığı İçin ...Bu panele Çamur gibi Bi görüntü Oluşur ki SD Yayınlar İçin (PLAZMA>) Derim sana

SOnuÇ:Tahminimce,Sen,Orta SıNIF,Bi Panel Alıyosunki,PIXELLENCE USB LCD tv - 32825 Artar Bile Dostum Bizzat Kendim Gördüm Ve Oldukça Yeterli Bi LCD..Onun İçin 36+taksit Varsa Al dostum SAYGILAR

• Çok teşekkürler, ben de o modeli istiyorum. Ancak yaklaşık aynı paraya 66 ekran - ful hd - olanı da alabilirim, üstelik onun konsratı 40.000 ... Ancak aynı paraya 82 ekran ve bağsettiğimiz 10.000 ks, 5ms tv'yi almak varken sırf 40.000 ks diye 66 ekranı alrsam boşu boşuna 20 cm daha küçük tv almış olurum. Üstelik ben HD değil, normal haber kanallarını seyrettiğim için 1900'lü bir ful hd çözünürlüğü benim lehime değil aleyhime olur ve aynı zamanda 82 yerine 66 alarak hata etmiş olurum.

Doğru anlamışım değil mi? Üstteki 1. seçenek en iyisi, 66 ekran full hd olanın bana getirisi az
  • Şimdi indirimde olan bir ürün gördüm. Bu ürünün indirimi bu gece bitiyor, acil yanıt verir misiniz bana, bu ürünü alayım mı? Yukarıdakilerden daha mı iyidir?

İşte o ürün:
    ILIPS 32PFL3403/12 32'' HD READY LCD TELEVİZYON + DUVAR ASKI APARATI HEDİYELİ

Resim Ekleyin, Puan Kazanın
    Hepsiburada Puan :500.465 puan

Bizde 1.100,85 TL + KDV
    931,36 TL + KDV Son 6 gün !
    KDV Dahil 1.099,00 TL
    Havale ile 1.044,05 TL (%5 Havale İndirimi)
    48,55 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın

Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir.

İçiniz Rahat Etsin!!
    Teb Sigorta TeknoKask Ürün Sigortası ile çarpma, düşme, kırılma,
    sıvı teması, yüksek voltaj, kısa devre, yangın, gasp, hırsızlık, kapkaç'a karşı satın aldığınız cihazı sigortalayın.

Sigorta istiyorum seçerseniz sigorta şartları kabul etmiş sayılırsınız.
    Sigorta kapsam ve şartlarını okumak için tıklayınız
    75,00 USD + KDV 69,00 USD + KDV 127,02 TL (KDV Dahil)
    Sigorta İstiyorum

http://www.hepsiburada.com/philips-32pfl340312-32-hd-ready-lcd-televizyon-duvar-aski-aparati-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph32pfl3403

Gelişmiş ses deneyimi için Incredible Surround™

Incredible Surround, Philips''in geliştirdiği, ses alanını ciddi bir biçimde büyüterek sesin içinde kaybolmanızı sağlayan bir ses teknolojisidir. Gelişmiş elektronik faz kaydırması özelliğini kullanan Incredible Surround, sol ve sağ kanalın seslerini, iki hoparlör arasındaki sanal mesafeyi artıracak şekilde birleştirir. Daha geniş olan bu ses dağılımı, stereo efektlerini büyük ölçüde geliştirir ve daha doğal ses boyutları oluşturur. Incredible Surround, ek hoparlör kullanmaksızın, daha derin ve geniş bir surround ses elde etmenizi sağlar.

Digital Crystal Clear (Dijital Kristal Netlik), sinema benzeri, canlı görüntüler verir

Digital Crystal Clear (Dijital Kristal Netlik), görüntü kalitesini dijital olarak optimum kontrast, renk ve keskinlik seviyelerine ayarlayan ve optimize eden bir görüntü yenilikleri paketidir. Bu canlı sinema benzeri görüntüler seyretmek gibi bir şeydir.

1366 x 768p çözünürlüklü HD LCD WXGA ekran

En son LCD teknolojisine sahip bu WXGA ekran, 1366 x 768p piksel değerinde son derece gelişmiş bir geniş ekran HD çözünürlüğüne sahiptir. En iyi parlaklık ve üstün renk kalitesi ile birlikte, progressive scan özelliği sayesinde tamamen titreşimsiz görüntüler üretir. Bu canlı ve net görüntü, size inanılmaz bir izleme deneyimi yaşatacak.

HD sinyallerinin yüksek kalitede görüntülenmesi için HD Ready

Yüksek çözünürlükte TV sinyalinin olağanüstü görüntü kalitesinin keyfini çıkarın ve HDTV setüstü kutusu veya Blu-ray disk gibi HD (Yüksek Çözünürlük) kaynaklarına hazır olun. HD Ready, progressive scan özelliğinin ötesinde bir görüntü kalitesi sunan korumalı bir etikettir. Yüksek çözünürlüğe sahip TV sinyalinin çözünürlük ve görüntü kalitesiyle ilgili avantajlarını kullanabilen bir HD ekranı sunmak amacıyla EICTA tarafından konmuş katı standartlara uygundur. Hem analog YPbPr hem de DVI veya HDMI''nın sıkıştırılmamış Dijital bağlantısı için HDCP destekli evrensel bir bağlantısı vardır. 50 ve 60 Hz''de 720p ve 1080i sinyalleri görüntüleyebilir.

Tüm Philips ürünleri Türk Philips Ticaret A.Ş. garantisi altında olup, Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından 2 yıl garanti hizmeti verilmektedir.

32" ve üzeri TFT-LCD gruplarında Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.

Philips ürünlerinin duvara montajı yetkili servisler tarafından ücretli olarak yapılmaktadır
    Ürün Özellikleri :
    Ekran Özellikleri
    Televizyon Tipi Lcd
    Ekran Ebatı 81 cm / 32"
    Ekran Formatı 16:9
    Görüntü Çözünürlüğü 1366 x 768 Piksel
    Kontrast Oranı 24000:1
    Ekran Boyutu 30" - 39"
    Parlaklık cd/m2 500 cd/m2
    Tepki Süresi 6 mS
    HD Ready ? Var
    P.I.P. Var
    Tuner Tek
    Genel Özellikler
    Scart 2 x Scart
    Teletext 1000 Sayfa
    Pc Bağlantısı Var
    Kumanda Var
    Sehpa Yok
    Ses Özellikleri
    Ses Çıkışı 10W x 2
    Ses Sistemi Incredible Surround
    Diğer
    Ürün Ağırlığı (NET) (kg) 1-20 Arası
    Garanti Süresi (Ay) 24
    Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Yurtdışına Satış Yok
    Stok Kodu EVPH32PFL3403
    Mağazaya Eklenme 15.09.2008

------------

Bu ürünün en yukarıda açıkladığı - 1.seçenekteki - Vestel'den çok daha iyi olduğuna inanıyorsanız, lütfen bana acil yanıt verin. İndirimi bu gece bitiyor!

KS oranı: 24.000 imiş... ms 6 imiş... Oysa Vestel'in - 1.seçenekteki 10.000 - idi. Lütfen acil yazın, çok teşekkürler. Bu ürünü, yukarıdakilerle kıyaslayıp bana acil olarak alıp almamam gerektiğini yazarsanız belkide hata yapmamı engellemiş olursunuz.

• Bu lCD yukarıda saydıklarımdan daya imi midir? En azından daha kötü olmadığını söylerseniz, bunu alacağım, çünkü hem fiyatı hem tepki süresi iyi:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1083&uid=102317

LG 32LG2000 82 Ekran LCD TV
    Ürün kodu: 1083-102317

KDV Dahil Fiyatı: 1.197,00 TL *
    Karşılaştırmaya Ekle
    Favorilerime Ekle
    Ürün Özellikleri Ödeme Seçenekleri Ürünü Bulabileceğiniz Mağazalarımız
    Özellikler
    Ekran Türü : LCD
    Ekran Boyutu : 32 "
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    Kontrast Oranı : 15000 : 1
    Parlaklık (Ansi Lümen ) : 500 nit
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Görüntü Giriş ve Çıkışları : HDMI
    Görüntü Teknolojisi : XD Engine
    Tarama Yöntemi : 720p
    HD Ready : Evet/Var
    Full HD : Hayır/Yok
    Renk : Parlak Siyah
    Ağırlık : 14,00 kg

• samsung 32a553 1330 ytl ..buda iyi bir alternatif olabilir.
  • SON ALARAK ŞU 3'Ü ARASINDA KARARSIZ KALDIM VE BU ÜÇÜNDÜN BİR TANESİNİ ALACAĞIM. Lütfen bana çok kısa sırada yanıt verin, bugün hatta birkaç dk içinde almak istiyorum artık. Bütçemin yettiği 3 makina ve 3 SON SEÇENEK: Lütfen hemen yazın, ilginiz için teşekkürler...

1-http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1083&uid=100468

Samsung LE32A330 82 LCD TV
    Ürün kodu: 1083-100468

KDV Dahil Fiyatı: 1.197,00 TL * 54,41 TL X 22 World Taksit
    Sepetime Ekle

Özellikler
    Ekran Boyutu : 32 "
    Kontrast Oranı : 15000 : 1
    Görüntü Teknolojisi : DNIe
    Renk : Parlak Siyah
    Ağırlık : 18,00 kg

2-Toshiba 32AV500 32'' Lcd Tv
    Ürün kodu: 1083-36633

KDV Dahil Fiyatı: 1.134,00 TL *
    Sepetime Ekle

Karşılaştırmaya Ekle
    Favorilerime Ekle
    Ürün Özellikleri Ödeme Seçenekleri Ürünü Bulabileceğiniz Mağazalarımız
    Özellikler
    Ekran Boyutu : 82 cm
    Kontrast Oranı : 20000 : 1
    Parlaklık (Ansi Lümen ) : 500 nit
    Görüntü Teknolojisi : REGZA
    Tepki Süresi : 8 ms
    Yatay Görüş Açısı : 178 °
    Dikey Görüş Açısı : 178 °
    Güç Tüketimi : 220 W
    Renk : Siyah
    Boyutlar (GxDxY) : 796 x 512 x 99 mm
    Ağırlık : 17,00 kg

3-http://www.istanbultoptan.com/fracta...kakce&v=1.91.4
    PHILIPS 32PFL5403D/12 LCD TELEVİZYON / DUVAR ASKI APARATI HEDİYELİ - Philips

Yorum Puanları

KDV Dahil : 1,159.00 YTL

Teknik özellikler

Görüntü/Ekran
    En-boy oranı Geniş Ekran
    Parlaklık 500 cd/m²
    Dinamik ekran kontrastı 30000:1
    Tepki süresi (tipik) 6 ms
    İzleme açısı 176º (Y) / 176º (D)
    Çapraz ekran boyutu (inç) 32 inç
    Çapraz ekran boyutu (m) 81 cm
    Ekran tipi LCD WXGA Aktif Matris TFT
    Panel çözünürlüğü 1366 x 768p
    Görüntü geliştirme Pixel Plus HD , 3/2 - 2/2 hareket aşağı çekme , 3D Combfilter (tarama filtresi) , Aktif Kontrol + Işık sensörü , Renk Geçiş İyileştirme , Dijital Parazit Azaltma , Dinamik kontrast geliştirme , Işık Geçiş İyileştiricisi , 1080p 24/25/30Hz işleme , 1080p 50/60Hz işleme
    Ekran geliştirme Yansıma önleyici ekran
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar formatları 640 x 480, 60, 72, 75, 85 Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85 Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz , 1920 x 1080i, 60Hz , HDMI/DVI girişi üzerinden,
    Video formatları 480i, 60Hz , 480p, 60Hz , 576i, 50Hz , 576p, 50Hz , 720p, 50, 60Hz , 1080i, 50, 60Hz , 1080p, 50Hz, 60Hz , 1080p, 24Hz, 25Hz, 30 Hz
    Ses
    Ekolayzır 5 kanal
    Çıkış gücü (RMS) 2 x 15W
    Ses Geliştirme Otomatik Ses Sabitleyicisi , Grafik Ekolayzır
    Ses Sistemi Nicam Stereo , Virtual Dolby Dijital , BBE
    Kullanılabilirlik
    Çocuk Koruması Çocuk Kilidi + Ebeveyn Kontrolü
    Saat Kapanma Zamanlayıcısı , Açma Saati
    Kurulum Kolaylığı Otomatik Program Adlandırma , Otomatik Kanal Kurulumu (ACI) , Otomatik İstasyon Bulma (ATS) , Otomatik Hafızaya Alma , İnce Ayar , PLL Dijital Ayar , Tak ve Çalıştır
    Kullanım kolaylığı En beğenilen sayfaları içeren 4 liste , Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL) , Önceden ayarlanmış Delta Ses , Grafik Kullanıcı Arayüzü , Ekranda Bilgi Görüntüleme , Program Listesi , Ayarlar Yardımcısı Sihirbazı , Yandan Kontrol
    Elektronik Program Kılavuzu Geçerli + Sonraki EPG , 8 günlük Elektronik Program Kılavuzu
    Resim içinde Resim (PIP) Çift metin ekranı
    Uzaktan Kumanda TV
    Uzaktan kumanda tipi RCPF05E08B
    Ekran Format Ayarları 4:3 , Otomatik Format , 14:9 film genişletme , 16:9 film genişletme , Altyazı Büyütme , Süper Büyütme , Geniş Ekran
    Teletekst 1200 sayfa Hypertext
    Teletekst geliştirmeleri En beğenilen 4 sayfa , Program bilgi Hattı
    Akıllı mod Film , Standart , Canlı
    Çoklu Ortam Uygulamaları
    Çoklu ortam bağlantıları USB
    Çalma/Oynatma Formatları MP3 , Slayt gösterisi dosyaları (.alb) , JPEG Resimler
    Tuner/Alım/İletim
    Anten Girişi 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    TV sistemi PAL I , PAL B/G , PAL D/K , SECAM B/G , SECAM D/K , SECAM L/L' , DVB COFDM 2K/8K
    Video Oynatma NTSC , SECAM , PAL
    DVB DVB Bölgesel *
    Tuner bantları Hiperbant , S Kanalı , UHF , VHF
    Tuner Ekranı PLL
    Bağlanılabilirlik
    Ext 1 Skart Sol/Sağ Ses , CVBS girişi/çıkışı , RGB
    Ext 2 Skart Sol/Sağ Ses , CVBS girişi/çıkışı , RGB
    Ext 3 YPbPr , Sol/Sağ Ses girişi
    Ext 4 HDMI v1.3
    Ext 5 HDMI v1.3
    Ext 6 HDMI v1.3
    HDMI kontrollü (CEC özellikleri) Tek dokunuşla oynatma , Sistem bekleme
    Ön / Yan bağlantılar HDMI v1.3 , S-video girişi , CVBS girişi , Sol/Sağ Ses girişi , Kulaklık çıkışı , USB
    Diğer bağlantılar Analog ses Sol/Sağ çıkışı , PC Ses girişi , S/PDIF çıkışı (koaksiyel) , Ortak Arayüz
    Güç
    Ortam sıcaklığı 5 C° - 35 C°
    Şebeke elektriği 220 - 240V, 50/60 Hz
    Güç tüketimi 130 W
    Bekleme durumunda güç tüketimi 0,15 W
    Boyutlar
    Set Genişliği 819 mm
    Set Yüksekliği 518 mm
    Set Derinliği 92 mm
    Set genişliği (stand ile) 819 mm
    Set yüksekliği (stand ile) 579 mm
    Set derinliği (stand ile) 220 mm
    Ambalajla birlikte Ağırlık 19 kg
    Ürün ağırlığı 13 kg
    Ürün ağırlığı (+stand) 16 kg
    Kutu genişliği 918 mm
    Kutu yüksekliği 629 mm
    Kutu derinliği 255 mm
    Renkli kabin Siyah kabin ve Yüksek Parlaklıkta deco ön kısım
    VESA duvara monte edilmeye uygun 200 x 300 mm
    Aksesuarlar
    Birlikte Verilen Aksesuarlar Dönebilen masaüstü stand , Güç kablosu , Hızlı başlangıç kılavuzu , Kullanım Kılavuzu , Garanti belgesi , Uzaktan Kumanda , Uzaktan kumanda pilleri

3 SEÇENEK BUNLAR. Lütfen hemen yanıt yazın, bir hata yapmak istemem. Bütçem bu üçüne yetiyor, sizden istediğim en iyisinin hangisi olduğu, fiyat-performans olarak en iyisinin hangisi olduğu, ve seçtiğiniz makinanın genel piyasada iyi olup olmadığı....

• Kardeşim Sen İlk Önce Ne alacaĞına Karar Ver Ondan Sonra Kağıt Üsütne Değerlendirme YapalaımBurda Baya Örn:Vermişin Hangisini Sana Tavsiye edeceğimizi İnan şaşırdık Sen En iyisi Bi Çıplak Gözle değerlendir Özelliklerinide Biz değerlendiririz Kardeşim
  • Ben sonunda aldım... Vestel yerine;

Samsung LE32A330 82 LCD TV
    Ürün kodu: 1083-100468
    Ekran Türü:LCD
    Ekran Boyutu:32 "
    Ekran Çözünürlüğü:1366 x 768 p

modelini aldım...

Ayrıntıları aşağıdaki linkte yazdım...

http://forum.donanimhaber.com/m_28984805/mpage_1/key_//tm.htm#28990054
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın , Bahsettiğiniz markalardan daha iyi seçim olmuş
  • Çok mutlu oldum söylediklerinize...
  • Ne demek önemli olan sizin içinize yatması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.