Şimdi Ara

bu lenovo bu fiyata çok iyi sayılmaz mı (1750 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-324808-y570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58746

bana göre oldukça iyi bir ürün f/p açısından. ama özellikle resiminin bile koyulmaması korkuttu beni çok yeni gelmiş vatana sanırım. ne dersiniz ?

• Güzel fiyat alınabilir
  • özelliklerine göre çok düşük değil mi fiyatı ya bi hile mi var acaba diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkistan

özelliklerine göre çok düşük değil mi fiyatı ya bi hile mi var acaba diyorum

hocam stokta bulursan alirsin yokki stokta
  • hay allah ya dün vardı gece, sömürmüşler hemen ya
  • araştircan kafaya koyduğun gibi alican hemen stok bitiyor
  • aynen bende taktım kafayı bu pc ye fiyat süper. ama resmin olmaması biraz düşündürücü. ürünün kodu girildiğinde hiç bişey çıkmıyor. baya yeni anlaşılan. dün gece saat 5 e kadar vardı stokta ama öğleden sonra bitmiş... ayrıtlı bilgiye ulaşan yazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sabah bağcılar vatanda 7 adet vardı sonuncusunu da ben aldım. Teşhir vardı bağcılar magazasında ona da 1700tl dediler benden sonra soran elemana. Aslında i5 li modeli 1444tl f/p olarak daha iyi ama bulamadım onu. Stok yok diyorlar ve eşe dosta ayırtıyorlar vatandaki çalışanların bu tutumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 11 Şubat 2012; 22:04:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruggie

Bugün sabah bağcılar vatanda 7 adet vardı sonuncusunu da ben aldım. Aslında i5 li modeli 1444tl f/p olarak daha iyi ama bulamadım onu. Stok yok diyorlar ve eşe dosta ayırtıyorlar vatandaki çalışanların bu tutumuna

kardeş aldım demişsin. biraz bilgi veir misin nasıl bi cihaz? ekran kartı gddr5mi usb 3 var mı son olarak ramler 1333 mhz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Bugün sabah bağcılar vatanda 7 adet vardı sonuncusunu da ben aldım. Aslında i5 li modeli 1444tl f/p olarak daha iyi ama bulamadım onu. Stok yok diyorlar ve eşe dosta ayırtıyorlar vatandaki çalışanların bu tutumuna

kardeş aldım demişsin. biraz bilgi veir misin nasıl bi cihaz? ekran kartı gddr5mi usb 3 var mı son olarak ramler 1333 mhz mi?

Hocam çok ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı fakat 2 adet usb 3.0 slotu var mavi. Ekran kartı normal gt540m gibi 96 çekirdek yanlız ddr5. Ramler ddr3 1333. Eski adi plastik acer laptopuma göre biraz ağır geldi. Önceki laptopum mono hoparlör olduğundan mıdır bilemem ama sesi de gayet iyi bana göre.

Bu arada internette stok olmadığına bakmayın mağazalarda bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 11 Şubat 2012; 22:16:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Hocam çok ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı fakat 2 adet usb 3.0 slotu var mavi. Ekran kartı normal gt540m gibi 96 çekirdek yanlız ddr5. Ramler ddr3 1333. Eski adi plastik acer laptopuma göre biraz ağır geldi. Önceki laptopum mono hoparlör olduğundan mıdır bilemem ama sesi de gayet iyi bana göre.

Bu arada internette stok olmadığına bakmayın mağazalarda bulunabiliyor.

cevabınız için teşekkür ederim. ayrıntılı bir oyun incelemesi yapabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.