Bildirim
Bu lens bir başka! Sandmarc 1.33x Anamorphic lens adaptörü ile videolarınız sinema filmi gibi gözüksün!
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Karanlıkta başarılı buldum. Özellikle korku filmi çekiyorsanız. -
Çok güzel anlatmışsınız -
11 yıllık DH üyesiyim, bayağıdır inceleme izlemiyordum fakat incelemeniz müthiş olmuş, çok beğendim. Sizi daha fazla görmek umuduyla… -
Beyler filmlerin zaten soyut bir görüntü sağlamasının yegane sebebi color correction'dur.
Genellikle post production'da görüntünün üstünden filtreler geçilir, ses kurgulanır vs vs bu da bir çok filmi
düşük bütçeli yarı profesyonel filmlere karşı izlenebilir kılan unsurlardan biridir. İzlerken cep telefonuyla çekilmiş gibi hissetmezsiniz.
-
Kalite editör kalite ürün !!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X