hafif bi iki kasma dışında benim gözüme ilişen bişey olmadı.çözünürlüğüde düşük ayarlarda sanıyorum ama bence fena değil..ordaki 5470 ile oynanmış diğer oyun videolarınada bakarsanız notebookcheckte bahsedildiği kadar vasat bi kart olmadığını görürsünüz.ayrıca ekran kartları hakkında yorum yazarken direk notebookcheck e bakıp yorum yazmak yanlış.çok çeşitli opsiyonlar söz konusu orda..siz direk oraya bakıp yorum yazarsanız hem kendiniz hataya düşersiniz hem milleti yanlış yönlendirirsiniz..
Bence denemeden yorum yapmak yanlış.Dell 5010 var bende (b35h33) 1 gb hd 5470 var.Gta 4 ü high da takılmadan oynuyorum.
Peki aynı özellikli ekran kartı 310M olan bilgisayarda GTA 4 oynanır mı?
Aynı şekilde çok uğraştırır. 310M giriş seviyesi bir kart. Oynanabilir FPS değerleri için görsellikten epeyce fire verirsin.
en iyisi youtube den bakmak bu tür sitelere güven olmaz gerçekten. hd5470 de gt310m de rahatça oynatabiliyor gta 4 ü tabi düşük ayarda onuda belirtmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
Bence denemeden yorum yapmak yanlış.Dell 5010 var bende (b35h33) 1 gb hd 5470 var.Gta 4 ü high da takılmadan oynuyorum.
Kaç fps alıyorsunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme