Şimdi Ara

bu linki bilen var mı? (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, bu gün saat 3.55 de bana +45'li bir numaradan mesaj geldi. Mesajda paylaştığım fotoğrafta görebileceğiniz gibi "acayip" bir link bulunuyor. Önizlemeyi açtığımızda ise: Nedense Walmart logosu gözüküyor . Ancak api.whatsapp'lı bir yere açılıyormuş gibi gözüküyor. Ama linkin bu bağlantıyla bir alakası yok. Birçok güvenlik sitesine taratmam sonucunda bazı siteler güvenli olduğunu söylerken, bazıları ise gayet sorunlu olduğunu söylüyordu. Tabii biz bu bağlantının güvenli olmadığı konusunda hemfikiriz. Ancak benim merak ettiğim şey bağlantının "ne" olduğu. Aranızdan "İnternette arat işte amk malı" diyenleri de duymuş gibi oldum. İnternette arama yaptım, hem de saatlerce! Ama bulduğum sonuçlar arasında sadece, Amerika'da bulunan Wzid.fm radyosu çıkıyordu. Tıklamaya ise götüm yemiyor. Yani bu linkin ne olduğunu nereye açıldığını veya amacını bilen koca yürekli adam varsa yardım etsin lütfen.bu linki bilen var mı? (yardım) bu linki bilen var mı? (yardım) 

bu linki bilen var mı? (yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help amk -- 5 Şubat 2022; 17:48:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.