Şimdi Ara

Bu lolskill'de, SkillScore hakkında sorularım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste dostum bende bunu soruyorum. Nasıl oluyoruz? Ne yapmam lazım biraz acıklar mısın? Yada ipucu
  • MetalWillNeverDie kullanıcısına yanıt
    Olay lig ve ölmemek saçma bir puan hiç önemi yok 3v3 de 15 oyun braum oynadım kaybetmeden bir baktım 6.250 puan olmuşum takılma fazla saçmalık.Oyun başı 7k gold ile birinci yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Lig en önemli unsur. Platindeyken 30-40 larda takılırken elmas olduğum anda ilk 15'e rahatça çıktım.

Anivia'da mı hocam ?

Elbette.

• Orda gösterilen KDA-CS gibi istatistikler & O Chample attığın oyun sayısı & Ligin

Bunlara göre bi score ortaya çıkartıyor. Plat'tayken 60-70 oyun Orianna oynamıştım, Dia4'e çıktığımda sıralamaya girdi.

Gold'dan falan sıralamaya girmeniz nerdeyse imkansız, Plat'te çok çok zor. Diamond'da da zor, Challenger'da bi Champ ile 10 oyunda iyi bi KDA tutturursanız ilk 500'e alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWillNeverDie

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

3 şey önemli

1. si kDa "d" büyük çünkü death in ne kadar az ise kda okadar artıyor baya önemli death sayın.

2. si lig

3. sü ise oynama sayın çok fazla oyun atarsan deneyim den puan kasarsın

Lig'in bir onemı yok bence. 2.'si ise 21 oyunla bırıncı olanda var. Inanmıyorsan girip bakabılırsınde.
    Olaylar karısık biraz Yani az oynayıp iyi oynamaklada oluyor bu iş bence

Edit : Dunya sıralamasında Xin Zhao'ya bakabilirsin. 21 oyunla dunya bırıncısi. Xin Zhao Dunya 3.'sü ise 2,023 oyun oynamıs ama 3.

bencesi yok smurfumle jayce ile dünyada 9.yum şuan sistem bu şekilde işliyor.

http://www.lolskill.net/top?filterChampion=126&filterRealm=

• Kassadın dunya 1. Olan eleman arkadas lıstemde gold 2 suanda luxa ugrasıyo 9-1.6-12 gibi bi kda sı var.Malum kassadındede dunya birincisi 12-1-14 gıbı bır kda ıle tum herolar duzeyınde de üçüncü you are so low nicki bu arada turk degıl sırp herıf adıda rhodos muş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle ligin önemli sonra ölüm ve öldürme saysı altın sayısı K/D/A nı belirliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.