Şimdi Ara

Bu Makine Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atahan14

slm konunu baltalamak istemiyorum.kusura bakma.bende Kingston HyperX 8 GB (2x4GB) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 ram almayı düşünüyorum ama bilgisayardan pek anlamam benim makine çift çekirdek bu ram çift çekirdeğe de uyar mı yoksa sadece i3 i5 ve i7 ye mi olur.

Bilgisayarın ana bileşenlerini yazarsan yardımcı olabiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Orijinalden alıntı: Empoze54

Arkadaşlar şu son aylarda aklımda hep oyun bilgisayarı toplamak var bütçe 2.700 TL bu fiyatı biraz öte geçebilir. Topladığım Makine şöyle

İşlemci = Intel Core i7 3770K 3.5 GHz 8MB 1155p HD 4000 VGA

Ram = Kingston HyperX 8 GB (2x4GB) 1600 MHz DDR3 Kit CL9

Ekran Kartı = Sapphire HD7870 OC 2GB 256Bit GDDR5 HDMI 16X

Kasa = Aerocool Syclone II High Power 550W Oyuncu Kasa

Anakart = Bu alanda Önerilerinizi bekliyorum Anakartı bu sisteme uyumlu olarak alıcam sizin önerileriniz nedir?

Ekran kartı için ya gtx 580 yada 590 alın daha performanslı

Ve o sisteme min 650 w psu gerekir

bu saatten sonra 590 mış 580 miş o kartlar sıfır alınmaz kafanıza göre öneride bulunup insanların kafalarını bulandırmayın lütfen her akfadan 1 ses çıkmasın 2. el uygun fiyatlı 580 bulunursa alınır ama onun haricinde yeni nesil kartlar varken asla sıfır alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

quote:

Orijinalden alıntı: atahan14

slm konunu baltalamak istemiyorum.kusura bakma.bende Kingston HyperX 8 GB (2x4GB) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 ram almayı düşünüyorum ama bilgisayardan pek anlamam benim makine çift çekirdek bu ram çift çekirdeğe de uyar mı yoksa sadece i3 i5 ve i7 ye mi olur.

Bilgisayarın ana bileşenlerini yazarsan yardımcı olabiliriz..

valla makineyi bende görmedim biris vericek bana.tek bildiğim intel 945 core 2 duo anakart olduğu
    ekran kartı ve ram almayı düşünüyodum ama sanırım anakartta değişse iyi olucak maksimum 400tl ayırabilirim.:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.