Şimdi Ara

Bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
22.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar asus marka laptopum var.Çift ekran kartlı.Biri İntel hd grapics 4000 ve diğeri Nvidia GT 635M.İntel hd grapics 4000'te oyunları açıyor fakat kasma oluyor.Oyuna sağ tıklayıp diğer ekran kartını seçtiğimde bu hatayı veriyor.Yardım lütfen

• Administator hesabından giriş yapmayı veya yönetici olan bir hesap açmayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Administator hesabından giriş yapmayı veya yönetici olan bir hesap açmayı deneyin

Tek hesap var bunu da denetim masasında administratör olarak gösteriyor
  • up
  • Oyununu yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Oyununu yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi?

Evet denedim ayn
  • Nvidia'nın ayarlarına girip, hangi programda, hangi ekran kartını kullanması gerektiğini ayarlamayı denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Nvidia'nın ayarlarına girip, hangi programda, hangi ekran kartını kullanması gerektiğini ayarlamayı denediniz mi?

dedim hala hata veriyor
  • bendede aynı hatayı veriyor oyunlara sağ tık grafik işlemci ile çalıştır dediğimde: bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız bulunmamaktadır diyor lütfen yardım edin
  • Up
  • bu konuyu şözebildiniz mi yahu ben de aynı sorunu alıyorum şuan ifil oldum.
  • Hatanın fotoğrafını tekrar yükleyebilir misiniz?
  • nvidia control paneli ( nvidia denetim masası ) açın. 3d ayarlarının yönetilmesi bölümüne gelin ve program ayarları sekmesine gelin buradan oyunu seçin, eğer oyun yok ise ekleyin, bide physx yapılandırması menüsüne girin ve açılır menüden GT 635M i seçin ve oyunu tekrar açın sorun büyük ihtimal ile çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxhacker

nvidia control paneli ( nvidia denetim masası ) açın. 3d ayarlarının yönetilmesi bölümüne gelin ve program ayarları sekmesine gelin buradan oyunu seçin, eğer oyun yok ise ekleyin, bide physx yapılandırması menüsüne girin ve açılır menüden GT 635M i seçin ve oyunu tekrar açın sorun büyük ihtimal ile çözülecektir.

dediklerinizi yapıyorum ama şöyle birşey dikkatimi çekti. kontrol panelinden nvidia yı seçtirtiyorum ama oyunun ikonuna sağ tuş yapınca yine grafik işlemciyle çalıştırda varsayılan entegre de gözükmesine ragmen nvidia kullanıyor . çünkü entegre ile hiç açılmayacak oyunları da açıyorum su an. herhalde orada entegre yazmasına ragmen nvidia yı tetikliyor acarken.

• Sorun aynı bi el atıverin
  • evet arkadaslar bu sorun bende de olmaya basladı. Lol oynarken bazen fps 20 oluyor ve oyunda hic artmiyor bazende nvdia acip 60 oluyor.
  • hort.. aynı sorunu yaşıyorum??
  • Arkadaşlar olay coook basit uyumluluk ayarından yönetici olarak çalıştırı kapatmanız gerekiyor daha sonra sorun çözülüyor :)
  • Cözümü bulan varmı arkadaşlar ? Sorun bende halen devam etmekte :( Nasıl Cöze bilirim şunu ?
  • borekmos B kullanıcısına yanıt
    cözüm budur sana cok tesekkur ediyorum barekmos kardes + bir de ben eski nvıda surucu yukledım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.