Bildirim
Bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Administator hesabından giriş yapmayı veya yönetici olan bir hesap açmayı deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Administator hesabından giriş yapmayı veya yönetici olan bir hesap açmayı deneyin
Tek hesap var bunu da denetim masasında administratör olarak gösteriyor -
up -
Oyununu yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük
Oyununu yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi?
Evet denedim ayn -
Nvidia'nın ayarlarına girip, hangi programda, hangi ekran kartını kullanması gerektiğini ayarlamayı denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük
Nvidia'nın ayarlarına girip, hangi programda, hangi ekran kartını kullanması gerektiğini ayarlamayı denediniz mi?
dedim hala hata veriyor -
bendede aynı hatayı veriyor oyunlara sağ tık grafik işlemci ile çalıştır dediğimde: bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız bulunmamaktadır diyor lütfen yardım edin -
Up -
bu konuyu şözebildiniz mi yahu ben de aynı sorunu alıyorum şuan ifil oldum. -
Hatanın fotoğrafını tekrar yükleyebilir misiniz? -
nvidia control paneli ( nvidia denetim masası ) açın. 3d ayarlarının yönetilmesi bölümüne gelin ve program ayarları sekmesine gelin buradan oyunu seçin, eğer oyun yok ise ekleyin, bide physx yapılandırması menüsüne girin ve açılır menüden GT 635M i seçin ve oyunu tekrar açın sorun büyük ihtimal ile çözülecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: maxhacker
nvidia control paneli ( nvidia denetim masası ) açın. 3d ayarlarının yönetilmesi bölümüne gelin ve program ayarları sekmesine gelin buradan oyunu seçin, eğer oyun yok ise ekleyin, bide physx yapılandırması menüsüne girin ve açılır menüden GT 635M i seçin ve oyunu tekrar açın sorun büyük ihtimal ile çözülecektir.
dediklerinizi yapıyorum ama şöyle birşey dikkatimi çekti. kontrol panelinden nvidia yı seçtirtiyorum ama oyunun ikonuna sağ tuş yapınca yine grafik işlemciyle çalıştırda varsayılan entegre de gözükmesine ragmen nvidia kullanıyor . çünkü entegre ile hiç açılmayacak oyunları da açıyorum su an. herhalde orada entegre yazmasına ragmen nvidia yı tetikliyor acarken.
-
Sorun aynı bi el atıverin -
evet arkadaslar bu sorun bende de olmaya basladı. Lol oynarken bazen fps 20 oluyor ve oyunda hic artmiyor bazende nvdia acip 60 oluyor. -
hort.. aynı sorunu yaşıyorum?? -
Arkadaşlar olay coook basit uyumluluk ayarından yönetici olarak çalıştırı kapatmanız gerekiyor daha sonra sorun çözülüyor :) -
Cözümü bulan varmı arkadaşlar ? Sorun bende halen devam etmekte :( Nasıl Cöze bilirim şunu ? -
cözüm budur sana cok tesekkur ediyorum barekmos kardes + bir de ben eski nvıda surucu yukledım
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- oyun oynarken bilgisayar kapanıyor
- bilgisayarım ne kadar eder
- youtube video indirme
- laptopu monitör olarak kullanma
- mavi ekran hatası
- bios nasıl açılır
- oem açılımı nedir
- internetim çok yavaş
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X