"Allah Lailaheillallah hak Muhammeden Resulullah Bu mesajı sende 9 kişiye gönder güzel bir haber alacaksın Lütfen bu mesajı dikkate al. HACDAN geldi"
Şu zımbırtı mail ler yetmiyo gibi bide bu çıktı kardeşim. Hadi maillerden bi şekilde her sektör çıkar sağlayabiliyoda. Bu tür SMS lerden kimin ne çıkarı var ki? TURKCELL, TELSİM, AVEA mı giriyoki böyle istismar içeren saçmalıklara.
Nekadar milliyetçi vede duygusal milletiz ki 1 saat içinde aynı mesaj yaklaşık 30 defa geldi. 9x9x9x9x9x...... OF Saadet zincirine Bak
hakkaten hocam bu msj ın biraz değişiği Fil suresine benziyor bana gelen. Aynısını yazmış. Yalnız bana gelen 7 diydi . Anlamadım ya insanlar ilginç. Duygu sömürüsü yapıyolar bide. " Biri göndermemiş evi yanmış falan diye" İnsanımız saf ya. Eskiden bi yerde daha başıma gelmişti. Kadın yazmış bişeyler bunu al yaz dağıt falan diyodu. Ya hade lem dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ealtin85
hakkaten hocam bu msj ın biraz değişiği Fil suresine benziyor bana gelen. Aynısını yazmış. Yalnız bana gelen 7 diydi . Anlamadım ya insanlar ilginç. Duygu sömürüsü yapıyolar bide. " Biri göndermemiş evi yanmış falan diye" İnsanımız saf ya. Eskiden bi yerde daha başıma gelmişti. Kadın yazmış bişeyler bunu al yaz dağıt falan diyodu. Ya hade lem dedim.
iyi güzel yazıyoda ben bunları aklıma geldikçe içimden söylerim zaten. Herkeste bilir. Bilmeyene yollasak zaten ilgilenmez. Orda zincir kopar. Töbe yarabbim yav.
quote:
Orijinalden alıntı: hayaletme
iyi güzel yazıyoda ben bunları aklıma geldikçe içimden söylerim zaten. Herkeste bilir. Bilmeyene yollasak zaten ilgilenmez. Orda zincir kopar. Töbe yarabbim yav.
Alıntıları Göster
anlaşılan sen zincir taraftarısın. Sana bu msjı 7 defa göndericem. msjın sonunada 10 kişi ye gönder dicem. 70 sms yapacak. istermisin. ?
quote:
Orijinalden alıntı: ealtin85
anlaşılan sen zincir taraftarısın. Sana bu msjı 7 defa göndericem. msjın sonunada 10 kişi ye gönder dicem. 70 sms yapacak. istermisin. ?
Alıntıları Göster
ben hepsini sildim hiç kimseye bişey yollamadım Çarpılmam değilmi üstad.
Acaba boş vakitlerimde kontörmü satsam seyyar olarak.
quote:
ben hepsini sildim hiç kimseye bişey yollamadım Çarpılmam değilmi üstad.
Acaba boş vakitlerimde kontörmü satsam seyyar olarak.
Alıntıları Göster
bi kaçenayi arkadaşımda attı bu mesajı.ne kadar hurafelere inanan bir milletiz.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
bi kaçenayi arkadaşımda attı bu mesajı.ne kadar hurafelere inanan bir milletiz.
Alıntıları Göster
YORUMSUZ...DİYCEM AMA Bİ YORUM YAPMAK GEREK
Bİ KAÇ KENDİNİ BİLMEZ ÇIKARIYO BU TİP MESAJLARI.ARKADAŞIMIZ OPERATÖRLER Mİ YAPIYO ACABA DEMİŞ,OLABİLİR...
Bİ KAÇ KENDİNİ BİLMEZ ÇIKARIYO BU TİP MESAJLARI.ARKADAŞIMIZ OPERATÖRLER Mİ YAPIYO ACABA DEMİŞ,OLABİLİR...
FAKAT MSN'DE BU TİP ŞEYLERİN KİME FAYDASI VAR...
Alıntıları Göster
forward mailler gibi. mılletımız saf tabi, hemen yıyorlar bu msjları
quote:
Orijinalden alıntı: elif.yanar
forward mailler gibi. mılletımız saf tabi, hemen yıyorlar bu msjları
Alıntıları Göster
bu mesajların kime ne faydası olabilirki
hey allahım ya ne günlere kaldık lütfen bu sms en az 7 kişiye fw ediniz
quote:
Orijinalden alıntı: nescafe07
bu mesajların kime ne faydası olabilirki
hey allahım ya ne günlere kaldık lütfen bu sms en az 7 kişiye fw ediniz
Alıntıları Göster
Anladım Galiba bu mesajları kontör satanlar satışları artırmak için yapıyolar. Yada yeni bir tarikat kurulacak ve zincir oluşturuyor birileri
quote:
Anladım Galiba bu mesajları kontör satanlar satışları artırmak için yapıyolar. Yada yeni bir tarikat kurulacak ve zincir oluşturuyor birileri
Alıntıları Göster
yada biri bi arkadaşına şaka yapmak için böle bi mesaj çekti ondan sonra buna inana saf arkadaşta bu zinciri başlattı bölelikle virus gibi yayıldı bu mesaj heralde
quote:
Orijinalden alıntı: nescafe07
yada biri bi arkadaşına şaka yapmak için böle bi mesaj çekti ondan sonra buna inana saf arkadaşta bu zinciri başlattı bölelikle virus gibi yayıldı bu mesaj heralde
Alıntıları Göster
nekadar saçma şeyler onlar öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
nekadar saçma şeyler onlar öyle.
Alıntıları Göster
bu tür gelen msj hemen silin. çarpılmassınız mrk etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: akın48
bu tür gelen msj hemen silin. çarpılmassınız mrk etmeyin
Alıntıları Göster
Bide bu tarz mesajların dipnotları çok komik;
Birisi göndermiş ertesi gün loto kazanmış, Birisi inanmamış evi yanmış gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Karakurtmelih
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: noxii
bizde de bi arkadaş var ne arar ne sorar bu maıller gelince arada bi gönderiyo yada msj her neyse hep hötü yönden bakmayın yanı onu demek istiyorum... bu msjlara inanmasa o arkadaştan hiç msj gelmeyecek ti bana
quote:
Orijinalden alıntı: TRajikomik
quote:
Orjinalden alıntı: noxii
bizde de bi arkadaş var ne arar ne sorar bu maıller gelince arada bi gönderiyo yada msj her neyse hep hötü yönden bakmayın yanı onu demek istiyorum... bu msjlara inanmasa o arkadaştan hiç msj gelmeyecek ti bana