Bildirim
bu mesajı yazdığım için özür diliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biliyorum aptalca olduğunu en son çarem burası -
bulamazsin , ancak bulmak istedigin kisiyi baskasinin listesinde gorebilirsin , o baskasinin kim oldugunu tahmin etmen ve bulman lazim,
mesela bir sarkicinin arkadasi kim olabilir, gazetede calisan bir magazinci bunun gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: onnow78
bulamazsin , ancak bulmak istedigin kisiyi baskasinin listesinde gorebilirsin , o baskasinin kim oldugunu tahmin etmen ve bulman lazim,
mesela bir sarkicinin arkadasi kim olabilir, gazetede calisan bir magazinci bunun gibi
evet biraz tahmine dayalı hareket etmen gerekir.
mesala ben beğendiğim kızın facebook adresine bakmak istiyorum ozaman arkadaşlarımın arkadaşlarına bakıyorum ordan görebiliyorum -
Social Networking ile Computer Networking farkli $eyler -
google faydalı olabilir. sadece arama metodlarının sınırlarını zorlayacaksın.
şu da faydalı olabilir:
adı ve soyadı aramalarında aynı anda kulanma.
mesela o kadar ısrarlı isen aramada, ayşe yazarsın aratırsın. bütün ayşelere bakacaksın.. :D
aynı zamanda aramalarını, facebookda hem on hem de off durumdayken yap.
isminin görünmesini istemiyorsan, farklı bir kullanıcı adı ile facebook' da on iken arama yap.
yoksa, belli mi olur şu şahısı tanıyor olabilirmisiniz? sorusuyla,
karşı taraf kabak gibi seni daha önce bulabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 1 Eylül 2009; 2:34:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X