Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

''Bu Microsoft hesabı yok. Farklı bir e-posta adresi girin veya yeni bir hesap alın'' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,birkaç sene önce sırf oyun için kullanmak amacıyla açtığım e mail adresine şu anda giremiyorum nerdeyse 2 senedir hiç girmemiştim zaten,hotmail hesabımla outlook sayfasında giriş yapmak istediğimde ''Bu Microsoft hesabı yok. Farklı bir e-posta adresi girin veya yeni bir hesap alın.'' yazısı çıkıyor,çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen,hesaptaki bir emaile ulaşmam lazım

• olumsuz değil sorununu tam anlayamadım fakat net olmamaklabirlikte şöyle bir çözüm yolu var hotmail sayfasını açtıktan sonra kullanıcı adını örnek: "mail@hotmail.com" olarak yazdıktan sonra hesabınıza erşemiyormusunuz? sekmesine tıklıyoruz, daha sonra "parolamı biliyorum,ancak oturum açamıyorum" sekmesine basıyoruz, ileri dedikten sonra tekrar microsoft hesabınızı yazıp karakterleri giriyorsunuz, güvenlik sorusunu cevaplayıp ileri diyoruz yeni bir parolaoluşturup ileri diyoruz tekrar en baştaki oturum aç sayfasına yönlendiriliyoruz adresimizi ve yeni oluşturmuş olduğumuz parolayı yazıp giriyoruz. maillerinize bu şekilde ulaşabilirsiniz fakat hesap ayarlarınız microsoft tarafından koruma altına alınmış olup 1 ay gibi bir süre onay kodu gelene kadar bekletilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlikullanıcı

olumsuz değil sorununu tam anlayamadım fakat net olmamaklabirlikte şöyle bir çözüm yolu var hotmail sayfasını açtıktan sonra kullanıcı adını örnek: "mail@hotmail.com" olarak yazdıktan sonra hesabınıza erşemiyormusunuz? sekmesine tıklıyoruz, daha sonra "parolamı biliyorum,ancak oturum açamıyorum" sekmesine basıyoruz, ileri dedikten sonra tekrar microsoft hesabınızı yazıp karakterleri giriyorsunuz, güvenlik sorusunu cevaplayıp ileri diyoruz yeni bir parolaoluşturup ileri diyoruz tekrar en baştaki oturum aç sayfasına yönlendiriliyoruz adresimizi ve yeni oluşturmuş olduğumuz parolayı yazıp giriyoruz. maillerinize bu şekilde ulaşabilirsiniz fakat hesap ayarlarınız microsoft tarafından koruma altına alınmış olup 1 ay gibi bir süre onay kodu gelene kadar bekletilebilir.

hocam çok sağolun cevap için ,hesabı geri alamadım ama artık çok da sorun değil cevabınız ve ilginiz için çok teşekkürler gerçekten,iyi akşamlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rica ederim boynumuzun borcudur keşke yardımım dokunabilseydi hayırlı akşamlar dilerim.
  • Bu microsoft hesabı yok. Hatasını bende alıyorum kardeşlerim.E posta adresini kesinlikle dogru yazdım ama bu microsoft hesabı yok hatası alıyorum.Ayrıca aynı e posta ile yeni adres açmayıda denedim bu microsoft hesabı var diyo yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.