PARASI OLMAYAN EVDEN ÇIKMASIN MADEM. PARASI OLMAYAN EVİNDEN DIŞARI HAREKET ETMEZ. PARASI OLMAYANLARIN ORTAMDA PARAM YOK PARAM YOK DİYE HAYIFLANMALARI BENİ DELİ EDİYOR. YOKSA ÇIKMA. PARASI OLUPTA YOK DİYENLER AYRI Bİ ŞEY ZATEN. |
bu millet kafe ve bardan başka bişey bilmez mi? (2. sayfa)
-
-
Bu cevabinla sadece olumsuzlamayi bilen kaldirmaya calistigi seyin yerine bir sey koyamayan biri oldugun anlasildi bence konuyu sil
İnsanlar kafeye gitmesin
Peki napsin
Evden cikmasin
Ok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu silmeden önce baştan bi okuyun. benim orda harcadığım paranın detaylarını verdim demi? 20 lira bile değil dedim. parası olmayan bisiklet alamaz ve bisikleti olmayanın ne yapacağını da yazdım. konuyu açıp "eğeğe" diye 1-2 heceleyip hemen yorumlara geleceğinize bi zaman ayırın. zaten günün 20 saatini burada boş boş dolana dolana geçiriyosunuz bari açıp iki paragraf bişey okuyun türkçe okuma kabiliyetiniz gelişir.
-
Bloklamis bi de ozel gunune denk geldik sanirim
Benden de blok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğlenmeyi bile bilmiyorum harbiden bizimkiler de öyle.
-
Agalarla berberde çay, çay ocağında çay, caminin avlusunda çay, mahalle bakkalında çay, sonra arada bira atmak
Ulan ortak gel lan buraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pubg 87 lira ve sen profesyonel bisikletçisin.
herkeste bisiklet sevdası yok ve yaşın 21.
daha yaşlanınca motor, araba vs geçiş yaparsın diye düşünüyorum.
-
Sizin bakış açısı da biraz at gözlüğü kategorisinde. Sanki siz en mantıklı hareketi yapıyorsunuz, diğer insanlar salak ya da enayi. Tamam genel olarak parası olmayıp da varmış gibi davrananlara söyleniyorsunuz ama bunu anlatma şekliniz de abartı biraz. Hani zevkler ve renkler diye başlayan cümle misali kimse dağda yürüyüş yapmayı sevmek zorunda değil ya da kimse soğuğu sevmek zorunda değil. Adam soğuğu sevmiyorsa ne yapsın seviyormuş gibi mi yapsın. Zaten direkt adam soğuğu sevmediği için sizin gözünüzde kertenkele gibi bir şey ama siz soğuğa aldırış etmediğiniz için süper insansınız. Boşverin takılmayın böyle şeylere. Önemli olan zaten hayatı zevk alarak yaşayabilmek; siz böyle zevk alıyorsunuz, onlar öyle. Yapacak bir şey yok.
-
Hemşeri sayılırız ben de Ağlasunluyum
En sevmediğim tipler bir kafeye oturup laptopu çıkarıp kahveden saatte bir yudum alarak yazılımla uğraşanlar. Geçen bir tanesinin arkasına oturup izledim. İnsanlar geçerken tab+alt çekip Notepad++ açıyo sonra yine tab+alt çekip eksisozluk okumaya dönüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"ama neden instagrama bugün foto atamadım o yüzden diyor." hocam merak ettim de hangi bölümde okuyor bunu diyen arkadaş?
-
lise okuyor daha. dandik bir lise.
-
Hayır tanıdığım ne kadar güzel kız varsa hepsi arkadaşlarıyla kahve içip story atıyor. Evrenin sırlarını mı araştırıyorlar o cafelerde anlamadım ki.
-
Doğru bir konuya değinilmiş. Başlıkta yazılanlara harfiyen katılıyorum.
-
Cafe ve bar bahane, çoğunluğun amacı ''ola ki ekmek çıkar'' diye gidip saatlerce avel avel etrafı kesmek. Sonra da sıkılıp eve gidiyorlar ve orada da oturmaya devam ediyorlar.
Zamanında çalıştığım barda ''Beyler size buradan ekmek çıkmaz'' deyip şutladığım (Bodyguard değildim) insanlar bile vardı.
Hatta bu oturan kabileler bir süre sonra ''Bari şansımızı barmaid'de deneyelim'' diye işin iyice b.kunu da çıkarıyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 5 Haziran 2022; 23:30:36 > -
vizyon meselesi
-
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Mesela Pubg bok gibi oyun neyini oynadın bunun? Onca güzel oyun var bula bula Pubgyi mi buldun?
Full dedikodu yapıyorlar, zart zurt yani, bir şey yaptıkları yok. Kadınlar şekilcidir.
çünkü sıkıntı toplumda yalnız başına takıldığında sana ezik olduğunu hissettirmeye çalışan bir toplum baskıcı bir toplum yalnız kalmanıza bile müsaade etmiyorlar arada arkadaşıma eşlik ederim yalnız başıma da gider otururum kahvemi içerim takarım kulaklığımı dinlerim müziğimi kalkar giderim çoğu insan bunu yapamıyor maalesef hep biri yanında olsun istiyor ve bir üyenin yazdığı dümenden hep karı kız için giderler onlar olmadan yaşayamazlar gibi
-
Lan istediğim gitar 20k+ omg hobi diyor alın bunu burdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X