Şimdi Ara

BU MOD LAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYO ????Son kurban:> PaRaZ!T

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4260612/tm.htm

ben PaRaZ!T allah rızası için su topicege bakarmısınız benım yazıdıgm mesejalrın hangisinde engellenememi gerektırecek bir hata var anlayabilmiş değilim...eğer insanlrı dogru konusmaları konusunda uyarmak hataysa benim nickimi hiç vermesinler. mod lardan kastım nickimi engelleyenler dir , diğer hocalrıma laf etmıyorum .bir tane çaylak hayatında ilk kes "web tasarım ve programlama"ya giriyor ve yazdıkları ortada herkese hakaret edıor adamı uyarınca biz suclu oluyoruz bu nasıl adalet bu nasıl yönetim? eyw.

not: yeri burası değil ama forumda en fazla bu bölümde takıldıgım için buraya yazdım o cok zeki ve adaletli mod arkadaslar zaten gerekli yere tasırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakha -- 1 Ekim 2005, 9:14:19 >

• Bakin Arkadaslar..
    once gidin bir baskasiymissiniz gibi konunun basindan sonuna kadar okuyun
    bir tek bir sey varmi dinlenebilecek okunabilecek..
    Kek milletiz vesselam...Sadece yazmak icin yaziyoruz ...
    Gerzek milletiz vesselam... Birisi dogru yazmissa...haa bu adam dogrudur diyelim... ama topige ya haklisin dogrusun demenin anlami varmi" ya filanca sen dogru soylemissin.demek ne demek.. bu sadece post arttirmak icin yapilan hareket..
    birisi fikra yazmis hosuna gitmis gulmussun..illaki demenmi gerekir bu sadece kirlilik yaratiyor..
    Acin topiginizi okuyun...Parazit sen ilk cevabini oku ...kimse sana bir sey dememis ...yazdiginin bence anlami yoktu..
    MOD ARKADASLARDA DOGRUYU YAPIYOR ..BENCE DAHA DA SIKI DENETIM YAPILMASINDA YARAR VAR..
    Sadece laf olsun diye cevap verenlere

• tipik zihniyet işte ben buna karsıyım sen ilk yazdıgım mesaja bır bakarmısın sadece dogru konusması yonunde uyardım ki forumda belli bir ölçü var bunun düşmesini istemıyorum sana saygım var o nedenle gorusunede saygılıyım ... eyw.
  • Diğerleride ceza aldı... Ne olursa olsun forumda hakaret vs. kelimeleri kullanılamaz....

Haklı olsan bile kullanmamalısın... 3 Kişi ceza aldı o konuda... Lütfen dikkat edelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.