Şimdi Ara

BU NASIL ADALET TFF.............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray, Adana Demirspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

sayın şahsiyet x puan kaybettiği maçlar sonrası tff ve mhk ya giydirmediği laf kalmıyor hakemleri baskı altına alarak birsonraki kendi evinde oynadığı maçı hakem sayesinde kazanıyor. buna karsın sayın x pfdk ya bir hafta rötarlı sevk ediliyor nedenmi evinde oynayacağı önemli lig macını atlatıp kupa macına denk getiriliyor cezası.

ama gs ye sıra gelince anında PFDK ya sevk ediliyor . madem bukadar hızlı karar verebiliyorsanız şikeyide çözün hemen .düşürün asağı.yerse tabi.

NOT : polis raporunda olayla ilgili galatasarayın bi kusuru bulunmadığı sonucuna varılıyor . buna rağmen sevk ediliyoruz

• Para cezası vercekler başka birşey veremezler.Galatasarayın ne suçu var.
    ''Kişilerin yaptıkları kulüpleri bağlamaz.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitandirr

Para cezası vercekler başka birşey veremezler.Galatasarayın ne suçu var.
    ''Kişilerin yaptıkları kulüpleri bağlamaz.''

ceza verilmeyeceğini bende biliyorum . ama uygulamalardaki adaletsizlik çok canımı sıkıyor
  • quote:

nltnckvs

Ne zaman doğru düzgün bir iş yapıldığını gördün?
    Şuan tffnin felan yaptığı herşey saçma.
  • kusura bakmayın ama pfdk'ya sevkedilmemiz normal, birileri yaralandı maçta yani.
  • Adalet düzgün yapılsaydı şike soruşturması bu kadar uzamazdı.
    Bakalım sonuç ne olacak
  • Alisin arkadaslar, bu isler boyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

kusura bakmayın ama pfdk'ya sevkedilmemiz normal, birileri yaralandı maçta yani.

Polis raporu var GS Kulübünün kusuru bulunmamaktadır diye. Ayrıca diğerinden şikayetçi olmama hakkı varsa kamu davası olacak kadar büyük bir yaralanma yoktur.

Eğer ceza alırsak bu çok suistimal edilir. Rakip takım taraftarı gelir GS formasını geçirir sırtına, daha sonra kavga ederler, biri öbürüne yumruk atar, arada millette karışır, medyada pireyi deve yapar, sonra PFDK'ya...
    Nasıl olsa adamların düşünce tarzı "amaca giden her yol mübahtır" şeklinde.
  • Yaralanan kim, nasıl bir yara, bir foto ya da rapor gösterilsin. Olmamıştır demiyorum ama görmek lazım önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Yaralanan kim, nasıl bir yara, bir foto ya da rapor gösterilsin. Olmamıştır demiyorum ama görmek lazım önce.

Babamın kolluk kuvveti olmasından dolayı ve birkaç kez başıma geldiğinden dolayı tahmin ediyorum az çok ne kadar yara olduğunu.

Yazın sahilde çingeneler para için önümüzü kesti. Arkadaşımda dellendi bir anda karşıdaki çocuğun kolunu isviçre çakısıyla kesti işte 2 cm falan jilet atmış gibi açıldı onlarda buna kafa attı benim göz morardı hastaneye gittik hep beraber bizim elemanı polis nezarete attı benle çocuk hastanede anlaştık problem çıkmadı. Bunlarda birbirlerinden şikayetçi olmadığına göre ortada bir olay yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

Yaralanan kim, nasıl bir yara, bir foto ya da rapor gösterilsin. Olmamıştır demiyorum ama görmek lazım önce.

Babamın kolluk kuvveti olmasından dolayı ve birkaç kez başıma geldiğinden dolayı tahmin ediyorum az çok ne kadar yara olduğunu.

Yazın sahilde çingeneler para için önümüzü kesti. Arkadaşımda dellendi bir anda karşıdaki çocuğun kolunu isviçre çakısıyla kesti işte 2 cm falan jilet atmış gibi açıldı onlarda buna kafa attı benim göz morardı hastaneye gittik hep beraber bizim elemanı polis nezarete attı benle çocuk hastanede anlaştık problem çıkmadı. Bunlarda birbirlerinden şikayetçi olmadığına göre ortada bir olay yok.

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, SABAH'a konuştu: "Tartışmada bıçak değil tırnak makası kullanılmış. Buna yaralamak denmez. Alacağımız ceza saha kapatma olmamalı."

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/01/12/bicak-degil-tirnak-makasi

• Kişilerin yaptığı kulupleri bağlamaz diye birşey yok.

Sahayada kulup başkanı yabancı madde atmıyor.Seneler önce bizim trübünde biri öldü böyle bir kavgadan sonra malesef kişilerin yaptıkları kulubu bağlamıştı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, SABAH'a konuştu: "Tartışmada bıçak değil tırnak makası kullanılmış. Buna yaralamak denmez. Alacağımız ceza saha kapatma olmamalı."

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/01/12/bicak-degil-tirnak-makasi

Bu tırnak makası dediği bildiğimiz tırnak kesen makas ise yuh diyorum başkada birşey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Kişilerin yaptığı kulupleri bağlamaz diye birşey yok.

Sahayada kulup başkanı yabancı madde atmıyor.Seneler önce bizim trübünde biri öldü böyle bir kavgadan sonra malesef kişilerin yaptıkları kulubu bağlamıştı.

Keşke öyle olsa bağlasa gerçek kararlar verilse de gidici olanlar gitse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Kişilerin yaptığı kulupleri bağlamaz diye birşey yok.

+1

Ayrıca talimatta ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilsin ki ileride yukarıdaki örnek gibi bir durumla karşılaşmayalım.Allah göstermesin, ya o tırnak çakısını şah damarına sallasa ?!

Zamanlama konusunda ise haklısınız, bu T.F.F.'nin ne olduğunu söylemeye gerek yok, her şey yaşanan süreçte alenen kabak gibi meydanda zaten !
  • Saha kapama verilirse o kavgaya karışan herkese zarar için dava açılmalı, donlarına kadar alınmalıki ders olsun, iki tane serserinin yaptığına bak biri hastanede diğeri içerde, zararı çeken kulüp
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/24942629

Bu olayda neden ceza verilmedi?
  • birbirine zıt anlamlı kelimeleri aynı cümlede kullanmak anlatım bozukluğudur.

örnek:

bu akşam kesin görüşebiliriz. (burada ihtimal ve kesinlik beraber kullanılmış)

tff adaletli davranmalı. (burada türkçe katledilmiş)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

birbirine zıt anlamlı kelimeleri aynı cümlede kullanmak anlatım bozukluğudur.

örnek:

bu akşam kesin görüşebiliriz. (burada ihtimal ve kesinlik beraber kullanılmış)

tff adaletli davranmalı. (burada türkçe katledilmiş)

Aferdersin ama mıçarak güldüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.