Şimdi Ara

bu nasıl bi skil allahım yha (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: AD@N!S

muhtemelen senın bahsetmıs oldugun skılll kombo skıllı olsa gerek.onun kendıne aıt bır kıtabı yok 3. ve 4. gorevvı yaptıktan sonra var olan skıllerı kullanarak yapılıyor.

3.ve 4. gorevlerı tarkan da ve loosttowerde bulabılırsın. 3.>>monstone ring 4.>> dark stone adında 2 sey. bu gorevlerı surekjlı yer degıstıren marlon dan alabılırsın..
    ayroca kombo yapmaya gelınce yanlıs hatırlamıyorsam :

1.skıllı sılahla ılk once skıll vuruyon
    2.sonra vız vız yapıyon
    3.en sonunda twıstıng yapıyon ve ordaya kombo skıllı cıkıyor.
    ayrıca bu skıllerı pespese cok serı bır sekılde yapman sart

umarım yardımcı olabılmısımdır.

3. Görev dediğin Moonstone Ring değil..3.Görev Ring Of Honor dur..Moonstone ring kanturu eventine başlamak(girmek) için kullanılır..Yalnış Bilgi Vermiyelim

Edit:Combo anlatımında yalnışmış yeni fark ettim
    1.skille silah skili ni koy
    2.skille Twisting slash
    3.skille Death Stab
    4.skille Rageful Blow koycaksin sonra sirayla 1 2 3 4 basacaksin combo olucak

ßu arada vız vız derken??

arkadasım duzeltmıs oldugun hatalarım ıcın tesekkur ederım sonucta bende ınsanım cok uzun zamandır bu oyunu oynamadım yaklasık 1 yıl kadar forumdada yoktum o yuzden bazı yerlerde yanlıslık yapmıs olabılırım o yuzden kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AD@N!S -- 28 Haziran 2008; 16:55:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

muhtemelen senın bahsetmıs oldugun skılll kombo skıllı olsa gerek.onun kendıne aıt bır kıtabı yok 3. ve 4. gorevvı yaptıktan sonra var olan skıllerı kullanarak yapılıyor.

3.ve 4. gorevlerı tarkan da ve loosttowerde bulabılırsın. 3.>>monstone ring 4.>> dark stone adında 2 sey. bu gorevlerı surekjlı yer degıstıren marlon dan alabılırsın..

2.sonra vız vız yapıyon

3. Görev dediğin Moonstone Ring değil..3.Görev Ring Of Honor dur..Moonstone ring kanturu eventine başlamak(girmek) için kullanılır..Yalnış Bilgi Vermiyelim

Edit:Combo anlatımında yalnışmış yeni fark ettim
    1.skille silah skili ni koy
    2.skille Twisting slash
    3.skille Death Stab
    4.skille Rageful Blow koycaksin sonra sirayla 1 2 3 4 basacaksin combo olucak

ßu arada vız vız derken??

arkadasım duzeltmıs oldugun hatalarım ıcın tesekkur ederım sonucta bende ınsanım cok uzun zamandır bu oyunu oynamadım yaklasık 1 yıl kadar forumdada yoktum o yuzden bazı yerlerde yanlıslık yapmıs olabılırım o yuzden kusuruma bakmayın

• quote:

2.sonra vız vız yapıyon

Ayrica o Daire de Mavi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.