Şimdi Ara

Bu nasıl bir denizaltı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön tarafından ve üst tarafından başka biryerlere bağlı olma ihtimali çok yüksek, bir denizaltının parçası vs olması ihtimali yüksek.
  • belki ufolular kullanıyodur...

<bu ileti monitöre bakılarak atıldı>
  • Lan onu ben bıraktım benzinim bitmişti. Geri döndüğümde Efbiay falan vardı kaçtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

belki ufolular kullanıyodur...

<bu ileti monitöre bakılarak atıldı>

ilginç bir düşünce
  • Bu denizaltı değil ki denizbeş.Balkondan atlamaya gidiyorum elveda
  • 2.dünya savaşında japonlar tek torpilli olarak saldıracakları gemılere daha cok yaklasabılmek ıcın yapmıstır
  • eskidi diye oraya bıraktım
    yenisi şu an yapılıyor
  • resimlere daha dikkatli bakınca filmlerde kullanılmıs maket olma ihtimali daha yüksek japonların kullandıgı mini denizaltı linkteki gibi

http://www.kratzmc.com/wp-content/uploads/2008/06/mini-sub.jpg
  • U-571 filminde kullanılan deniz altı bu.Eminim.Denizde duruyordu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

eskidi diye oraya bıraktım
    yenisi şu an yapılıyor

sende balkona
  • muhtemelen çalmışlar, çünkü dediğim gibi ben filmi araştırıyordum izledikten sonra.
    Bu denizaltıyı uyduruk bir yere bağlamışlardı filmde kullanılmış diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretemelkuran

U-571 filminde kullanılan deniz altı bu.Eminim.Denizde duruyordu bu.

doğru söylüyo olabilirsin mantıklı geldi banada
    ama neden denizde duruyorduki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

2.dünya savaşında japonlar tek torpilli olarak saldıracakları gemılere daha cok yaklasabılmek ıcın yapmıstır

bu denizaltılardan 4-5 tane prototip olarak üretildi pearl harbor baskınında kullanıldılar ama çok ufak oldukları ve motorlarıda yetersiz kalmasından dolayı denizşartlarına uyum sağlıyamadılar ve üretilenlerin büyük çoğunluğu mürettebat ile kaybolmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnkYgT -- 26 Eylül 2009; 23:02:49 >
  • Arkasındaki o kurdelemsi şeyden onun bir apaçi tarafından komuta edildiğini anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Arkasındaki o kurdelemsi şeyden onun bir apaçi tarafından komuta edildiğini anlıyorum.

Bu nasıl bir denizaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

USO = Undefining Swimming Object

undefining?

unidentified olmasin?

• Japon cep denizaltısı.2.Dünya savaşının sonlarında kullanılmıştır.Sadece elektrikle çalışır.
  • herkes bol keseden atmış yok mini denizaltı yok torpil yok bilmem ne... Bazı arkadaşlar doğru söylemiş filmlerde kullanılan dalabilen uzaktan kumandalı bir denizaltı. Resimlere dikkatli bakarsanız içine insan girmesi imkansız, öndeki dümenler fiberglass o tarihlerde yoktur heralde sonra torpido yuvaları yok. kesinlikle film çekimi için kullanılan bir denizaltı
  • orjinalinin adresi;

http://www.popgive.com/2009/09/what-can-be-found-on-roadside.html

Benim tahminim bir film için kullanılmış olabilir. Özellikle gövdenin yanlarındaki ufak oyuklar pencere ye benziyor.
  • Nasıl girişi yok üstte koskoca kapak deliği var, resimlerin birinde belli oluyor sadece ilgi çeksin diye kapağı göstermeyen fotorafları koymuşlar. Bildiğin kullanılmayan, büyük ihtimalle insan taşıyan veya insansız denizaltı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.