Şimdi Ara

Bu Nasıl Bir Eşleştirme Sistemidir Riot!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lien-

düzelttikden sonra ne olucak hiç düşündünmü?20 dakika queue ler millet oyundan soğuyacak bırakıcak.

Bu hali ile soverek oyundan uzaklasmasi daha mi dogru?
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    neden sövsünki?karşısına ne güzel ondan daha güzel oynayanlar geliyor 20 dakika boyunca lobbyde bön bön bekliyeceğine 2 oyun öğrenir.
  • Kanmarl kullanıcısına yanıt
    yahu o 5 kişinin 3 ünü tanıyorum bişey öğrenilecek insanlar değiller(kötü anlamda değil) troll ve flame in bini bin para skype ta falan çekilmiyorlar karşıya gelenlere acıyorum bazen
  • gg riot
  • çoğu kişi bilmiyor ama eşleştirme sistemi eğer normalse NORMAL MAÇLARDAKİ WIN LOSE ORANINA GORE rankedsa gizli elo ve ligine göre geliyor biliyorsun dimi?
    ha bazen bug oluyor ayarsız geliyor takımlar ayrı konu.
    Dediğim gibi adamların win lose'u seninkiyle aynı sanırsam.winleri fazla ama oranları düşük demekki yapcak bişi yok :)) eğlenmek istiyorsan kaybetmeyi kabullenmen lazım her oyunda.Ben 1-30 arasında baya kaybetmiştim ama takmamıştım cünkü eninde sonunda sende o dereceye ulaşacaksın.Çok dert etme bi şekilde düzeltirsin win loseu ve takımına da iyi kişiler gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconn12

çoğu kişi bilmiyor ama eşleştirme sistemi eğer normalse NORMAL MAÇLARDAKİ WIN LOSE ORANINA GORE rankedsa gizli elo ve ligine göre geliyor biliyorsun dimi?
    ha bazen bug oluyor ayarsız geliyor takımlar ayrı konu.
    Dediğim gibi adamların win lose'u seninkiyle aynı sanırsam.winleri fazla ama oranları düşük demekki yapcak bişi yok :)) eğlenmek istiyorsan kaybetmeyi kabullenmen lazım her oyunda.Ben 1-30 arasında baya kaybetmiştim ama takmamıştım cünkü eninde sonunda sende o dereceye ulaşacaksın.Çok dert etme bi şekilde düzeltirsin win loseu ve takımına da iyi kişiler gelir

Aşırı saçma bir sistem ama adam gider 30 olduktan sonra hep ranked girer diamond olur normal wl -15 tedir ben bunu düzelteyim der seviyesinin altında adamlar gelir onlarda zevk almaz bu adamda almaz ?

• bence gayet iyi bir sistem.Daha iyisi varsa sen düşün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.