Bütün olumsuzluklara rağmen ucuz olduğu için katlanmak zorundayız zira şuanda telsimin cep ailesi yada öğrencisi gibi hesaplı bir kampanya yok
+1 cok dogru sorunları var ama ucuz baska care yok zira turkcell zaten fiyat olarak ama heryerde cekıo i işte
Valla ben sms ten değil ama konuşmaktan şikayetçiyim..bir telsimi ararken hep aklıma acaba çekiyormu telefonu diye düşünerek arıyorum
ya telsim in baz istasyonu yenilediği doğru daha doğrusu sorunluları sokup yerine yenisini takıyolar ve yeni istasyonlar kuruyolar sabredin beyler yakında duzelecek bunlar
ewet ya konusurken kapanması bnıde cıleden cıkarıo ama msjlar duzelmye basladı eskısı gıbı zor gıtmıo.ben memnunun telsımden yınede
ben de konusurken kapanma die bir sey olmuor.15 20 dakka rahat konustugum oluordu.Son zamanlarda uızun konusmadim hic fakat smslerde benim de sorunum var
Bulunulan bölge çok önemli. Ben ailemi arıyorum ve en az 30-40 dakika konuşuyoruz. Bugüne kadar sorun yaşamadım. Ses de gayet net. Arada bir mesajlar sorunlu gidiyor o kadar. Şebeke sorunu hangi bölgelerde yaşanıyor merak ediyorum. Bir başlık açmıştım bu konuda ama pek fazla yazan olmadı. Demek ki fazla şikayet yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme